Bugo

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Bugo

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V40 2016
  • Fabricatie 2016
  • Fabricatie 2 0
  1. Filme

    Orienteaza-te spre o tableta si daca nu gasesti un suport pe piata, se poate printa 3D. Uite un model pt Lenovo, dar se poate adapta si pt alta tableta.
  2. Internet prin SIM nefunctional

    Update: Din august 2021, dupa timp si nervi investiti sa-i dau de cap, mi-am bagat picioarele si am uitat de problema cateva saptamani, pana cand am observat ca s-a conectat. Are momente cand nu se conecteaza, chiar daca semnalul este max si sunt in aceeasi locatie in care a functionat anterior, de obicei, cam cand am nevoie   Bate orice logica si am renuntat sa mai folosesc orice feature online al masinii. 
  3. Daca te referi la Volvo Cars ( inainte parca se numea Volvo on Call ), verifica intai la un dealer daca mai este valabil abonamentul. Am patit ceva similar, nu mai retin exact eroarea, dar in niciun caz nu m-am prins ca are legatura cu abonamentul.
  4. Internet prin SIM nefunctional

    Salut. Ai identificat / rezolvat problema? De la ce operator ai SIM-ul? Eu am incercat cu Digi (abonamentul de 2 eur), am introdus SIM-ul, a identificat automat reteaua si a precompletat APN-ul ("internet"), dar ramane in conectare. Am incercat de cateva ori (reintrodus SIM-ul, m-am jucat cu setarile - PIN / APN /...), dar acelasi rezultat   Revin cu un update dupa ce mai incerc cu alt SIM, dedicat internet, fara voce, desi nu cred ca asta este problema (pe stick la laptop, merge fara nicio problema). Accesul la internet nu este conditionat de VoC, nu?
  5. Primul Volvo

    Salut dragilor si bine v-am gasit! M-am alaturat de curand familiei Volvo cu un V40 D2 automata (2016, Belgia, 113k, echipare Intellisafe Pro Line, Nordic+, foarte ingrijita interior si exterior) si sunt super incantat de alegerea facuta (confort, stabilitate, optiuni, consum redus).  Sunt un simplu consumator, nepriceput, asa ca imi cer scuze de pe acum daca nu cunosc termeni / piese (carne de tun la orice service :))))) si multumiri pt rabdare si timp. Apreciez, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi / raspunsuri la cele de mai jos: 1. Lag acceleratie - am un stil de condus normal (baby on board ), dar cand as avea nevoie s-o calc mai tare (depasire), indiferent de viteza si oricat apas acceleratia, de cele mai multe ori are un delay de aprox o secunda dupa care accelereaza (chiar si cand nu schimba treapta). Este comportamentul normal al masinii , are vreun defect sau fac eu ceva gresit? Mentionez ca este prima automata 2. Crestere putere - in continuarea punctului anterior, se poate debloca sau face un upgrade din soft? Am vazut ca variantele D2 (120 CP) si D3 (150 CP) au acelasi motor si cutie, singura diferenta fiind turatia la care schimba viteza. Daca da, unde si cam cat ar costa? Fiind iesita din garantie, nu am ajuns la un service Volvo, ci am optat pt service-ul unui prieten la care merg de peste 15 ani. 3. Volvo on Call - ca sa scap iarna de "Iubitule, imi pregatesti si mie masina?!", se merita cei 150 EUR cat mi-au cerut cei de la Primus pt 2 ani? Daca da, ce recomandare aveti pentru SIM internet? 4. Senzori parcare fata - daca pana acum am fost intr-o liga inferioara (Focus / Golf / Octavia) si nu prea m-a interesat aspectul, plus costuri mai mici, de data aceasta mi-am propus sa acord mai multa "atentie" cand o conduce sotia (sa nu mai aud "Pai pt ce platim Casco??"). Voiam sa confirm cu voi daca se pot instala senzori fata si conecta la sistemul actual (are pe spate + camera), fara a activa optiunea de Parking automat (sau cum se numeste). Nu mai gasesc articolul  Multumesc anticipat pentru ajutor si orice alt sfat este bine-venit, Bugo