DanMan

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About DanMan

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/10/1983

Profile Information

  • Locatie ToplitaBrasovBucuresti
  • Auto volvo v40
  • Fabricatie 1998
  1. Cheie volvo v40 97 are cip?

    A facut cineva dublura la reprezentanta ? oare cat costa ?
  2. Vreau sa ii fac o dublura si ma intreb daca are cip, pe ea nu se vede nimik, imi zice cineva ca ar avea in plastic, e turnat plasticul peste cip, asa sa fie? In bord nu mi se aprinde bec cu cheie sau cip... Uite ca s-a aprins ceva , ....da fuga la regulament si citeste eroarea.
  3. E trecut si in carte, dar GRESIT, l-am facut la un service, 20 min si... e ca nou. Se poate inchide topicu, sterge sa nu vada vreun hot ca se pot "face" si sa se apuce sa dea in masinile noastre:P
  4. da... la reprezentanta ... o sa ajung ... la anu:) ... eu zic ca merg la un service .. sunt baieti care ghicesc codul, sa nu mai zic "decodeze"
  5. Dar eu nu-mi stiu codul si devreme nu ajung la un service sa-l decodeze... tot la doua ore incerc 3 coduri... nu sunt multe variante doar... vreo 600 ... de miii:))
  6. Cum zice bacy, daca ti cheia pe pozitia 1 cu casetofonul pornit dupa 2 ore iti cere din nou codul, dupa 3 incercari nereusite o iei de la inceput:D pana te plictisesti... nu stiti vreun generator bun de coduri pt astfel de casetofoane?
  7. pe pozitia 1 l-am lasat pornit doua ore si a inceput sa imi ceara codul din nou vestea buna dar vestea rea e ca nu shtiu codul:( cum aflu codul?
  8. cd-player

    Nu merge cu el deschis ... l-am tinut si eu pornit cel putin 4 ore si nu mai cere codul, am scos mufele, l-am tinut fara curent o zi, iarasi doua ore cu curent pornit ... mie imi arata doar OFF, am postat si eu topic despre cd codat nu l-am vazut pe asta... astept si eu raspuns despre decodare.
  9. Pe el scrie: VOLVO CT-906, RDS EON. Pe spate : volvo 9452187-1 4980 9705 japan serial no: V01020 v5159150B ANTI-THEFT Cum il decodez? Sau unde? Cine shtie sau o mai patit la fel? Citeste regulamentul
  10. Sunt nou posesor de V40td din 98, si vreau sa-i pun gume de iarna, ce dimensiuni sa ii pun?