raduv8

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About raduv8

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC60
  1. New car XC60

    Salutare, Ceva impresii dupa un an si? Cum e cu trapa? Este etansa?  Lemnul este de nuc, corect?  Overall, esti multumit? De curiozitate, cat a costat, km si de unde? Drumuri bune!
  2. Sfat achizitie XC60

    Buna dimineata! Dupa ce am epuizat subiectul cu T5-ul, am dat peste un T6 tot de 2 litri, care sincer este wow... Curiozitatea mea este legata de intretinere, cum e fata de T5? Din ce am citit, este turbo charged si supercharged... E pretentios la exploatare? Se merita sa-mi iau unul atat daily driver cat si weekend getaways? Nu vorbesc de consum Mi se pare genial motorul!  Daca stiti pe cineva sau aveti asa ceva, feel free to comment! Multumesc!
  3. Sfat achizitie XC60

    Salutare, Va rog, pentru ce este butonul semnalizat din poza? Am vazut ca sunt prezente la ambele scaune din fata, la unele modele.  Multumesc!
  4. Sfat achizitie XC60

    Salutare, De ce unele modele de XC60 nu au motorizarea trecuta pe hayon (sau orice alte litere)? Au fost revopsite sau pur si simplu nu a vrut proprietarul aceasta optiune de noua? Multumesc!
  5. Sfat achizitie XC60

    Multumesc mult pentru informatii, acum lucrurile sunt in sfarsit clare. Superb motorul tau, dar ma gandesc pe viitor, la un T6 intretinerea, costuri, provenienta piese....pe de alta parte, T5 este perfect pentru mine, e tot ce am nevoie Cand mai aveti intalniri, da-mi o strigare te rog, vreau sa invat cat mai multe. Eventual daca ai tangente cu BG Motors, holla at me, stau prin zona.  Cheers!
  6. Sfat achizitie XC60

    Trebuie sa ne intalnim odata sa ma inveti chestii Spre exemplu, T5-ul de 2015,2016 sau chiar 2017 este 2 litri turbo , iar T6 este 3 litri turbo, corect? Tot gasesc mentiuni de T6 de 2 litri si 300 de cai...gen wtf?
  7. Sfat achizitie XC60

    "Nu stiu cine configureaza un XC60 T5 AWD in 2017 fara TFT si cu display de 5" la media" Nu stii cine? Ze germans, of course :)) A fost tare mini dialogul tau, chiar am ras... intr-un birou gol, e ok sa rad singur :)) Cat despre ultimul XC postat, Geartronic este cutia cu 8 rapoarte sau 6? Si de ce este asa important sa mentioneze Geartronic-ul in anunt? Multumesc!
  8. Sfat achizitie XC60

    Are putini km (sub 100k), e AWD, are faruri cu lupa, adica pare ingrijita, nu e chiar cheala...Sau cel putin asa mi se pare mie. Da, sunt scumpe cu cat te apropii de 2018.  Totodata, mai e si asta: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=342524736&cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&emissionClass=EURO6&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=40&maxCubicCapacity=2000&maxFirstRegistrationDate=2018-12-31&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&pageNumber=1&ref=dsp&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&action=eyeCatcher&searchId=37b5534e-f99d-a4f3-2105-eda99475a3bc Daca zici si de asta ca e cheala, ma arunc pe geam :))
  9. Sfat achizitie XC60

    Salutare, Revin dupa ceva vreme, cu o rugaminte...ce parere aveti despre acest unicorn?     https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=336287430&cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=40&maxCubicCapacity=2000&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&pageNumber=1&ref=dsp&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&searchId=ce0fa08d-22b5-028a-eb8a-9b080d8d7761
  10. Sfat achizitie XC60

    @NicuCJ Felicitari pentru achizitie, arata super si cred ca e super tare!! Da, ideea cu luat de aici si poate si o garantie ceva nu suna rau, ce-i drept nu m-am gandit. Din pacate, sunt putini care sunt spre Volvo si din cercul de prieteni si cunostinte, nu am. Am ajuns la experienta Volvo, de la un coleg, care s-a mutat din tara si a ramas masina lui aici, s-o vanda candva (XC60 D3 AWD din 2011, R-Design). Nestiind mare lucru despre Volvo, decat platformele comune pe care le are cu Ford, am zis hai sa vedem cum e, it's a Volvo, nu are cum sa nu-mi placa. Rezultatul a fost Wow!!! Am un Focus 2 facelift, masina de suflet, dar pe cuvant ca-mi doresc si un XC60. Mai ales ca sunt trecut printr-un accident, inteleg altfel lucrurile acum si am si familie. Deci, XC60 e tot ce caut, siguranta maxima, confort si de ce nu, lux.  O sa mai auziti de mine p-aici, asa ca va tin la curent @Vvolvo Multumesc pentru sfaturi, stand chiar pe soseaua Chitilei, o sa ma duc iar la BG Motors. De ce iar? Ca am fost nevoit sa schimb bateria la XC-ul mentionat mai sus, si am mers pe original, courtesy of BG Motors.  Deoarece nu sunt foarte famiiar cu termenii, va rog, de la ce vine "VEA"?? Totodata, as fi vrut benzina ca astea mi se par mai fiabile si mai usor de intretinut over time, dar poate asa e la mine la Ford... Plus ca asa cum se zicea mai sus, lumea civilizata arunca diesel-urile si poate candva ne trezim si la noi ca ne taxeaza de ne rupe, ca na, sa fim si noi in ton cu lumea buna.... Orice sfat, e binevenit, atat ca achizitie cat si exploatare, fiecare ce ar recomanda, in functie de a auzit, ce a patit, etc.  Nu ma voi zgarci la intretinere, dar nici sa dau 3-4 mii pe o revizie la reprezentanta cand pot s-o fac la BG cu jumatate de bani si acelasi profesionalism si piese de calitate.   Va multumesc!! 
  11. Sfat achizitie XC60

    Salutare tuturor,  M-ar interesa va rog, sfaturile voastre, pentru o achizitie a unui XC60, prefebil benzina. Ca motorizare, m-ar tenta un 2 litri benzina turbo. Am condus 2 luni un R-Design din 2011 cu motor 2.4D AWD, automat, de 160 de cai. Impresionanta masina. Din pacate, motoarele mari la noi sunt pedepsite aspru de catre stat... Anyway, din ce am vazut, o masina ok, intretinuta (estetic, ca mecanic vezi la fata locului) ar fi cam 16-17k euro. Ce an sa evit, la ce sa ma uit, ce sa caut etc.  De principiu, daca ma uit pe mobile.de este ok? Sau pierd timpul? Masina vreau sa o iau pentru familie, sa mergem in siguranta, sa fim in siguranta, avand in vedere ce sinucigasi exista pe soselele noastre... Multumesc anticipat!