NCRobert

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About NCRobert

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Auto Volvo V50
  1. Salutare. Știu ca mai este un topic pe acest subiect însă din ce am citit nu prea se potrivește cu ce mi s a întâmplat mie. Am un volvo V50 2011 1.6 diesel,2011 aproape 270.000 km, astăzi în timp ce mergeam în drum spre casa, mi-a apărut o eroare în bord MINDER MOTORVERMOGEN din ce am cautat pe google translate înseamnă putere scăzută a motorului. Mașina s a limitat automat în 3.000 de ture. Nu am apucat sa fac o diagnoza deoarece imediat cum am ajuns acasă am zis sa caut o varianta de rezolvare de la ce ar putea fii. Țin sa menționez ca nu prea sunt cu mecanica și nici experienta nu am în șoferie :)), sa revenim. Cum am ajuns acasă, a trebuit sa plec iară, când am pornit mașina, eroarea a dispărut. Totul e perfect, nu mai este limitata nimic, ma gândesc ca o sa apară din nou eroarea cândva, are cineva idee de la ce poate fi? Și încă o întrebare are idee cineva cum aș putea să schimb limba din bord/meniu? Mulțumesc frumos! Am uitat sa menționez am și pierderi de ulei la ea, trebuie sa rezolv și chestia asta la mașină cât mai de curând! 
  2. Probleme sistem audio

    Multumesc pentru răspuns. Nu prea am mai fost activ, toate erau perfecte puse. Era problema de la cablul auxiliar. Mersi pentru timpul acordat! 
  3. Salutare. Sunt nou ca și șofer, însă și nou în acest club. Mi-am achiziționat un volvo V50 din 2011 acum aproximativ o luna jumate. Pot spune ca m am îndrăgostit de aceasta mașina, mai ales de sunetul HiGH Performance audio pe care îl am pe mașină. Astăzi am realizat că nu mai îmi merg brusc boxele de pe dreapta. M-am jucat la balans dacă îl dau full pe dreapta, nu se aude nimic zici ca sunt inexistente. Am zis sa scriu aici poate cineva știe cum sa rezolv aceasta mica problema. Va mulțumesc!