Blondutza

Membru
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Blondutza


  1. Becul este D2S si costa 100RON /buc sau 180 RON setul la mine .

    Ma intereseaza sa cumpar neeaparat becuri pt ca asta seara m-a lasat de tot becu de la faru stang. Cand te pot suna sa vorbim mai multe? cum ar fi firma becurilor,garantia, montaju? te-am mai sunat acu 2 seri parca dar aveai telefonul inchis.


  2. Crede-mă că ştiam şi eu istoricul siglei, dar, oricum, îţi mulţumesc pentru intenţia de a-mi deschide ochii. Oricum, e bine de ştiut că originile se cam intersectează: Zeul Războiului, la romani, era Marte, armele erau făurite din fier, de unde acelaşi simbol şi pentru acest element chimic. Totul porneşte de la Marte, de fapt.

    Mai bine spune-ne şi tu ce anume te nemulţumeşte la maşina din dotare. ;D

    Sincer eu sunt foarte multumita de masina mea. E prima mea masina, o am de un an si vreo 3 luni si pana acu n-am avut probleme cu ea decat ce a trebuit sa-i fac schimbu de ulei si filtre la 1 an ceea ce e normal. Am primit-o cadou si pana atunci nici macar nu auzisem de volvobiggrin.gif dar acum sunt foarte incantata de ea. Am motor de 2.0 D exacte ce-mi trebuie nici mai mic nici mai mare,consumu bun, am pe ea dotari cum ar fi piele, scaune incazite, oglinzi rabatabile, clima, spalatoare la faruri, am ce-mi trebuie. Eu personal nu am ce sa-i reprosez masinii mele, acum n-as mai dao pentru niciuna. Am mai condus si alte tipuri de masini ale familiei, dar tot a mea imi place cel mai mult. Singuru lucru care nu ma prea incanta este cularea grismile.gif as fi vrut-o alba sau rosie ca sunt fata, in rest imi place masina mea din toate punctele de vedere.


  3. Tin sa te contrazic aici,de la S60 in sus vorbim de un adevarat VOLVO,dar bineinteles gusturile nu se discuta.lipsrsealed.gifLa cat mai multi km fara probleme!

    Eu sunt si fata si probabil deaia imi place mai mult S40-u mai micut si mai frumusel ca design. Eu pentru mine sunt foarte multumita si incantata de masina mea, n-as dao pe nimic.smile.gif


  4. Frumoase amandoua(de ce sa fac abstractie de tinebiggrin.gif) E posibil ca de la acei rulmenti care se afla in capatul amortizoarelor sa vina zgomotul(sunt niste panarame facute de fordmad.gif)e o problema comuna la S40-uri.

    Daca ai gresit in momentul in care ai postat ceva exista butonul editare care iti permite sa editezi mesajul un scurt timp.Daca deja mai postezi unul,cel anterior nu mai poate fi modificat.Din greseli invatamtongue.gif

    Ok. mersi pentru raspuns. volvoul tau e cel din poza care o ai la avatar?


  5. post-2205-054287200 1296090176_thumb.jpgpost-2205-054287200 1296090176_thumb.jpg

    Daca sunt capetele de la amortizoarele fata sunt in jur de 60-80 de lei bucata,deci nu o avere.Daca le lasi asa se va agrava si va fi mai rau.

    Eu nu am inteles ce model de S40 ai,e cel pana in 2004 sau dupa?

    Dupa. Este fabricat in 2004 dar nu este modelu ala vechi. uite tiam atasat o poza cu el, e spost-2205-054287200 1296090176_thumb.jpgingura care o am sa nu depaseasa 2MB asa k fa abstractie de minebiggrin.gif


  6. Nu-mi place nici sigla pt că seamănă cu semnu' masculului (you can't really make love to your car). Ar trebui să fie aÅŸa:

    [attachthumb=#]

    cercul marginit de o sageata este semnul conventional pentru fier - bogatia cea mai cunoscuta a Suediei. Cercul si sageata reprezinta scutul si sageata lui Marte, la randul lor simboluri pentru fier.tongue.gifasa k emblema de la volvo nu se refera la semnu masculin.


  7. Pai poate fi vreun telescop.De obicei se uzeaza un rulment care este pozitionat in partea de sus..Se aude o "pocnitura",atunci cand faci stg / dr si trage putin directia.

    sau

    Poate fi de la discurile de frana,dar nu prea cred.Pentru ca ar trebui sa faca acel zbomot cam tot timpul.

    Da exact se aud ca niste pocnituri. Dar nu una, mai multe pocnituri slabe. si cam cat m-ar costa reparatia? sau trebuie facuta neeaparat sau mai pot merge cu ea asa? afecteaza si altceva daca o mai las?