Blondutza

Membru
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

3 Followers

About Blondutza

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/22/1991

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto volvo S40 2.0D
  1. Ce parere aveti de angel eyesuri pe un volvo s40 model din 2004? eu m-am uitat la niste poze pe net si am vazut si unu pe strada si mi s-a parut interesant......voi ce ziceti?
  2. buton??

    Apropo misto masina ta. dar am si eu o intrebare. ce inseamna T5? adica ce motor are?
  3. buton??

    Da si ce inseamna?
  4. buton??

    Ce inseamna butonu acela la un volvo s40 din 2004 care este deasupra oglinzii retrovizoare langa becurile din masina si pe care e desenat o masina si cu 3 linii in ea???
  5. bec xenon

    N-am avut timp. Eu sunt in perioada de sesiune la facultate, azi de dimineata am avut examen asa ca nu am putut sa vin ieri.
  6. bec xenon

    Ma intereseaza sa cumpar neeaparat becuri pt ca asta seara m-a lasat de tot becu de la faru stang. Cand te pot suna sa vorbim mai multe? cum ar fi firma becurilor,garantia, montaju? te-am mai sunat acu 2 seri parca dar aveai telefonul inchis.
  7. mesaju "bulb failure low beam"?

    200 de ron un bec sau set?
  8. Ce nu va place la Volvo-ul personal?

    Sincer eu sunt foarte multumita de masina mea. E prima mea masina, o am de un an si vreo 3 luni si pana acu n-am avut probleme cu ea decat ce a trebuit sa-i fac schimbu de ulei si filtre la 1 an ceea ce e normal. Am primit-o cadou si pana atunci nici macar nu auzisem de volvo dar acum sunt foarte incantata de ea. Am motor de 2.0 D exacte ce-mi trebuie nici mai mic nici mai mare,consumu bun, am pe ea dotari cum ar fi piele, scaune incazite, oglinzi rabatabile, clima, spalatoare la faruri, am ce-mi trebuie. Eu personal nu am ce sa-i reprosez masinii mele, acum n-as mai dao pentru niciuna. Am mai condus si alte tipuri de masini ale familiei, dar tot a mea imi place cel mai mult. Singuru lucru care nu ma prea incanta este cularea gri as fi vrut-o alba sau rosie ca sunt fata, in rest imi place masina mea din toate punctele de vedere.
  9. De azi mi se tot aprinde la bord mesaju "bulb failure low beam". stie cineva ce inseamna?va multumesc si astept raspunsuri
  10. probleme cu directia?

    Eu sunt si fata si probabil deaia imi place mai mult S40-u mai micut si mai frumusel ca design. Eu pentru mine sunt foarte multumita si incantata de masina mea, n-as dao pe nimic.
  11. Ce nu va place la Volvo-ul personal?

    Mersi pentru sfat. Abea mi-am facut si eu cont si aflu lucruri noi.
  12. probleme cu directia?

    Si a mea tot 2.0 D este. Eu sunt foare multumita de ea, imi place foarte mult masina si cum merge si ca design si tot. sincer dintre s40, 60 si 80 asta mi se pare cel mai frumos si reusit.
  13. probleme cu directia?

    Ok. mersi pentru raspuns. volvoul tau e cel din poza care o ai la avatar?
  14. probleme cu directia?

    hai k am pus-o de 100 de ori ma cam bate deocamdata pana ma obisnuiesc care e treaba pe aici
  15. probleme cu directia?

    Dupa. Este fabricat in 2004 dar nu este modelu ala vechi. uite tiam atasat o poza cu el, e singura care o am sa nu depaseasa 2MB asa k fa abstractie de mine