tyty64

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About tyty64

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 12/08/1969

Profile Information

  • Locatie galati
  • Auto volvo s40
  • Fabricatie 2006
  1. S.O.S

    O adresa si poate un nr de telefon pentru tester? Cred ca am nevoie de programare.
  2. S.O.S

    Multumesc de raspuns. Acum merge bine masina. Am curaj sa plec din nou cu ea la munca. Va salut pe toti.
  3. S.O.S

    Parerea vostra despre un tester bun. Unde gasesc ?
  4. S.O.S

    Am schimbat turbina. Pot spune ca merge bine . Numai ca acum , cind o accelerez are un timp de doua - trei secunde moarte. Inainte nu facea asa, reactiona imediat la acceleratie. Iar la tester imi apare o eroare . Scrie ''C301 eroare necunoscuta'' si nu poate fi stearsa.
  5. S.O.S

    Ce m-a deranjat foarte tare la serviceul volvo brasov a fost faptul ca m-a prostit pe fata. M-a vazut nestiutor si din alta loc si cred ca asta a fost motivul pt care mi-au inlocuit ventilul de vaccum cu altul la fel de defect si mi-au cerut pe el 350 ron , cind el de fapt costa 200 nou. Binenteles ca asta am aflat ulterior cind am cumparat eu din magazin. Invat din greseli. Va dati seama ca nu v-oi mai calca pe acolo.
  6. S.O.S

    Posibil dar nu mi-au spus nik. Am gasit turbina noua cu 2500 ron si miercuri o voi schimba. O sa vad atunci daca mai face figuri.
  7. S.O.S

    intradevar la Galati e tare prost cu mecanicii. Mai ales pt volvo. Am fost si la Brasov la diagnoza dar a fost mai rau pt ca mi-au spus ca e defect ventilul de vacuum si dupa ce l-au schimbat cu altul , tot sh si ala ca nou nu aveau, a inceput sa scoata fum uneori la pornire. Acum am doua pareri. Una este ca daca schimb turbina este bine sa fie noua pt ca cea reconditionata nu se stie cit tine. Am gasit noua cu 30milioane. Nici nu mai stiu ce sa fac. Daca aveti dreptate si o schimb degeaba.?
  8. S.O.S

    nu scoate fum deloc si nici ulei nu consuma.
  9. S.O.S

    Masina are 150 000 km si nu stiu daca este umblat la soft. Se poate afla daca s-a umblat la soft? Chestia este ca dupa ce mi-a dat turbina jos si a curatzat-o ,mecanicul mi-a aratat o parte din ea , la interior diferita la culoare. Cauza ar fi din acumulare prea mare de gaze sau schimbare de soft , mai multi cai.
  10. S.O.S

    La inceput se plafona, adica atunci cind luam piciorul de pe acceleratie si apasam din nou nu mai tragea motorul deloc. Daca scoteam din viteza si bagam in alta inferioara isi revenea. Am fost la Volvo Brasov unde mi-au scimbat supapa de vacuum de pe turbina. A mers o bucata de timp pina a inceput sa scoata fum si sa de-a in nas. Am dus-o la un service si mi-au schimbat din nou supapa aia de vaccum pt ca era varza iar , mi-au curatat EGR si turbina. Erau intradevar imbacsite. Numai ca dupa eliminarea calaminei si fumului depus au ramas jocuri si acum trage motorul numai ca fluiera turbina la o anumita turatie si mai da si in nas. Mentionez ca am masina din decembrie si lucrez in NL , fac schimbul de tura cu masina, doar ca am apucat doar un drum sa fac cu ea si atunci a inceput sa faca figuri.
  11. S.O.S

    Sincer nu as vrea sh dar nici 43milioane nu dau pe una noua. O sa incerc sa gasesc un service specializat la mine in oras cu toate ca nu cred. multumesc de raspuns
  12. S.O.S

    Salut la toata lumea si va rog sa ma ajutati daca puteti. Am un Volvo s40, 2.0d, 136 ps din 2006 si azi am primit vestea ca imi trebuie alta turbina. Unde as putea gasi una sh pentru ca noua este superscumpa.
  13. problema EGR

    Salut la toata lumea. Am un Volvo s40 ,2.0d din 2006 si din cind in cind la pornire , motorul meu ramine subturat si scoate un fum negru . Il opresc imediat si la urmatoarea pornire nu mai am probleme. stie cineva daca EGR este cauza sau este altceva. Pe tester nu imi apare nici o problema. Oricum ma intereseaza un EGR, daca are cineva.