mrrlr

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About mrrlr

  • Rank
    Nou venit
  1. XC benzina și diesel

    Mi se pare ciudat să crești prețul cu 30% la o mașină care are un motor de 3000cmc benzina când lumea se îndreaptă spre motoare cât mai mici și cu norme de poluare cât mai mari. Fiecare este liber să ceară cât vrea pe bunul său iar la un moment cu siguranță cererea și oferta se vor întâlni. Între timp xc-ul 90 s-a vândut. [emoji22] Oferta s-a redus considerabil fata de perioada dinaintea Crăciunului așa că voi mai căuta/aștepta .
  2. XC benzina și diesel

    Abia am revenit așa că voi reîncepe căutările. Xc-ul 60 pe benzina de care intrebam văd că s-a scumpit [emoji56]
  3. XC benzina și diesel

    Îți mulțumesc pentru răspuns. Știu de carvertical și autodna- le-am folosit in trecut când am cumpărat alte mașini și pot spune că nu sunt mereu 100% adevărate: au fost mașini care nu apăreau acolo sau nu aveau iatoric. Legat de achiziția unei mașini : știu ce îmi doresc să aibă ( am o lista de dotări minime )și cu cât este mai accesorizată cu atât mai bine. Din păcate nu sunt familiarizat cu Volvo și de aceea am cerut un site unde sa verific lista de dotări . De ex nu știu cum arată CitySafe : daca are o camera sau un buton pt activare sau este activa mereu. Mașina diesel este vândută de un dealer mare din tara și are istoric full in reprezentanța Volvo ceea ce mă face să cred că are km reali. Voi verifica și pe site-ul RAROM - recunosc că mi-a scăpat sa fac comparatie intre km actuali și ce apare acolo. Masina pe benzina este vândută de persoana fizica și apare pe rarom că fiind provenita din Germania. Mă gândesc că în Romania nu sunt atât de căutare mașinile pe benzina cu o capacitate cilindrică de 3000cc, iar daca luăm în considerare și anul atunci prețul poate fi mai mic. Prețul cerut este 12000 euro,comparandu-l cu mobile.de este mai mic.. Ceea ce pare suspect. Judecând după poze masina pare să aibă acei km, dar poate fi foarte bine și cosmetizata. Am zis să îmi fac temele înainte să încep o vizionare așa că am deschis acest topic rugandu-va să îmi spuneți de fiabilitatea acestui motor. am căutat pe acest forum " motor benzina", " Volvo benzina" , am răsfoit pe pagini însă nu am găsit prea multe informații. Am recurs la Google: la fel,foarte puține informații ceea ce mă face să mă întreb : este o mașină exotica pt Romania și EU sau nu sunt probleme cu acest model și de aceea nu sunt discuții? Legat de buget: am zis 20000 de euro adaptat la preturile pietei. Masina va fi folosita preponderent extraurban,pt oraș am o hybrida hatchback. Versiunea mai nouă- după 2017- este mai fiabila decât modelul anterior? Între benzina de 3L și motorină 2.4 ce mă sfătuiți să aleg? As vrea și puțină sportivitate : știu că nu pot sa cer asta la un SUV,dar în sensul în care pot sa fac o depășire fara sa mă uit 2km în fața - nu zic că nu fac asta de fiecare data ,doar sa subliniez ideea- și să am emoții că accelerează cel depășit,sau sa gâfâie când merg la munte.
  4. XC benzina și diesel

    Ma poate ajuta cineva cu un site unde pot sa vad toate dotarile masinii folosind seria VIN?
  5. XC benzina și diesel

    Iti multumesc pentru raspunsuri. Voi incerca sa iau legatura cu userul BogdanG pentru detalii legate de aceasta motorizare.
  6. Va salut, De ceva timp sunt în căutarea unui SUV și am tot oscilat intre Xc90 ( motor 2.4 din 2013 până în 100000km cu istoric în rețeaua Volvo) și mai nou XC 60 Benzina 3000 cmc din 2011 - vânzătorul zice că ar avea până în 150000 km. Despre motorul 2.4 am găsit mai multe informații dar nu și despre motorul pe benzină . Puteți va rog să îmi spuneți la ce probleme as putea sa mă aștept la acest motor? Cât de fiabil este? Cutia este fiabila? Se poate trata o rulota fără să afecteze cutia? Care este consumul real? Fiind o mașină rara se găsesc în București mecanici/ service-uri buni pentru acest motor pe benzina? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri și comentarii legat de modelele menționate anterior.