gabytu

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About gabytu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/15/1976

Profile Information

  • Locatie onesti
  • Auto volvo s40 1.9td
  • Fabricatie 1995
  1. probleme frana v 40

    multumesc volvo244 ideia cu furtunul si alta masina e buna nu ma-m gindit la asta!
  2. probleme frana v 40

    burduful cum las putea verifica pt a fi sigur de el?
  3. probleme frana v 40

    am sa fac si asta ,mutumesc mult si duminica placuta!
  4. probleme frana v 40

    daca pun degetul se simte k pompa de vacum trage,pedala este tare si nu cred ca asa trebue sa fie,dupa ce turez motorul 10-20 min se inmoaie pedala f putin sau deloc
  5. probleme frana v 40

    tocmai asta mia fost curios cum inainte nu era nici o problema si dupa schimbarea motorului cind am luat masina de la service nu mai avea ,cindmam intors la service au zis k e pompa de vaccum , am schimbat-o e noua ,furtunele le-am verificat zic eu cas bune se poate sa mi-le fi inversat la montare?
  6. probleme frana v 40

    deci pompa de vaccum aste noua .,burduful pompei de frina cum il pot verifica pt a fi sigur ca nu e membrana fisurata;iar daca nu e poate fi pompa de frina?(inainte de a schimba motorul era totul ok)
  7. probleme frana v 40

    eu am verficat furtunele si sunt bune ; uleiul din pompa de servo a fost verificat la service si mi-au zis ca e bun ,sa-l schimb totusi? membrana nu cred ca e fisurata pt ca am tras aerul din ea cu gura si la un moment dat nu am mai putut ,se poate sa fie inversate furtunele de aer intre ele pe sistem?are cineva o poza cu tuburile de aer la sistemul de servo frina?
  8. probleme frana v 40

    am un volvo s40 1.9 td 1998 ia-m schimbat motorul cu unul de acelasi tip (motorul e de renaut) dupa aceasta am ramas fara servo la frina ;am luat o pompa de vacum noua si aceiasi problema pedala tare si daca apas puternic intra imediat abs-ul .nu ii dau de capat.are cineva vreo idee? Foloseste functia cautare si posteaza unde trebuie .