sokasorin

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About sokasorin

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj Napoca
  • Auto Volvo S80 2,5 TDI
  1. Motorul merge sacadat

    Ok,am sa merg la mecanic. Merci pt ajutor
  2. Motorul merge sacadat

    Am gasit EGR-ul este deasupra la turbo,langa capacul chiulasei. Am probat acuma pedala de frana,cu m ai multa atentie si intr-adevar se aude un fasait la pedala,cand o apas. Cum curat EGR-ul?
  3. Motorul merge sacadat

    ValiU se vede ca esti un cunoscator! Pot sa curat EGR-ul acasa?sau ar fi indicat sa ma duc la un atelier? Distributia este ok,nu reusesc sa disting un sunet(fasait) aparte la actionarea pedalei de frana,dar este asa cum spui se intareste de la a treia pedala,dar mi se pare ca are un sunet diferit la relantiu fata de cum suna inainte sa apara problema,dar nici la asta nu pot fi sigur pt ca masina o folosesc la drumuri lungi si am banuit invechirea esapamentului.
  4. Motorul merge sacadat

    Motorul e de 2,5 TDI 140 CP,ultima serie de volvo cu motor wolksvagen e similar cu cele de pe WV transporter. Acum 1 luna i a fost reglat avansul la pompa de injectie dupa schimbul de distributie. Porneste foarte usor,inclusiv la -12Grade Celsius. Apropo de vaccum,pedala de frana;se blocheaza sus la a treia apasare de pedala,s ar putea sa fie asta problema comuna?
  5. Motorul merge sacadat

    Am o problema la s80 2,5 TDI.Motorul merge sacadat peste 3000 ture in viteza a patra,2500 ture in a cincea. Ce ar putea fi?Tinand cont de faptul ca am dat rezervorul jos si am curatat pompa electrica si filtrul motorina schimbat. Masina are 205.000 km si o am din 2005,problema asta s-a accentuat odata cu trecerea timpului,la inceput suspectand calitatea motorinei,la tester nu indica nici o eroare.
  6. Daca aveti intrebari, exista un site cu raspunsuri

    Salut. [text postat incorect] Salut şi ţie şi bine ai venit pe forum! Te rog să postezi în secţiunea corespunzătoare. Dacă nu ştii cum, dă un click aici. Postarea de aici am şters-o. Ai PM cu textul şters, ca să nu-l redactezi din nou