pole

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About pole

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/04/1979

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto BMW
  1. Informatii S40 autovit

    Ok, am inteles, am sa caut ceva 2008+ facelift. Multumesc pentru sfaturi.
  2. Informatii S40 autovit

    Am inteles, mersi, catuam ceva mai nou pentru sotie, insa ii place asta in mod special. Din ce imi dau seama este si foarte dotat, probabil varianta Summum ? corect ? Pretul cum vi se pare ? Mie mi se parte foarte mic, insa nici nu prea stiu care sunt preturile pentru acest model... Ceva sfaturi punctuale, pe ce anume sa insist, la ce sa fiu atent ? batai in caseta, cloncaneli, zgomot de la turbo etc. ?
  3. Cumva aveti ceva informatii despre masina din link ? http://www.autovit.ro/volvo-s40-C17957532.html
  4. Sfaturi achizitie S40

    Da, ma rog, eu obisnuiesc sa intretin masinile la reprezentanta, la cate discutii sunt pe tema asta pe forumurile bmw, nici nu mai are rost sa intru in detalii. Nu stiu cum este service-ul volvo, insa nu imi inchipui ca e mai ok decat bmw, porsche etc. In orice caz, poate fara motiv, insa imi ofera un confort psihic un service autorizat, in afara de asta imi pastrez cartea service "curata", ori asta conteaza si la revanzare. Sigur, acum toata lumea alearga dupa chilipiruri, conteaza mai putin intretinerea masinii si asta e adevarat.
  5. Sfaturi achizitie S40

    Da, voi posta aici dupa achizitie. Voi incepe alt topic despre S80, ala ma intereseaza pe mine, dar nu-i urgent. Va multumesc pentru informatii
  6. Sfaturi achizitie S40

    Ok, am retinut si multumesc pentru sfaturi. La ce probleme electrice faceai referire intr-un post anterior, la S40 ma refer ? Am inteles ca s-au remediat pentru modelel 2008+, insa sunt curios despre ce era vorba.
  7. Sfaturi achizitie S40

    Perfect, asta asteptam, ma bucur ca ai informatii si despre bmw, mai ales ca aici statea comparatia si dilema nevestei mele... am vrut sa scriu e90, dar nu stiam daca sa intelege Oricum 2.0-ul de pe S40 , este mai slab decat ce are acum pe Seria 1 tot 2.0d (e87) si da, voi cauta ceva dotat, pentru ca pe actuala masina are cam tot ce se putea pune pe S1 si in mod normal cauti sa ai cel putin aceleasi dotari la urmatoarea masina. Nici eu nu inghit e90 fara cel putin clima automata, iDrive (si navi Professional nu Business ca arata ca naiba), piele, incalzire in scaune, PDC..... Cum ti s-a parut interiorul, calitativ vorbesc, fata de e90, dar "zgomotul interior" si aici ma refer la chestii care scartie, gen "greierasi" etc ? Multumesc frumos.
  8. Sfaturi achizitie S40

    Bun, in afara ca HEIMDALLR uraste din suflet Volvo-ul lui, in care a bagat toti banii luati pe vanzarea Opel-ului, nu prea m-am lamurit Preturile in ceea ce priveste revizia, mi se par mici, din ce spunea un coleg pe acel topic. Am mai studiat putin problema, si S40-ul este mai mic decat seria 3 (nevasta-mea se uita si la seria 3), insa nu stiu cum se reflecta lucrul asta in ceea ce priveste spatiul interior. Exista ceva probleme comune la acest model S40, cu motorizarea 2.0 diesel ? Este o masina "foarte" sensibila, este o masina fiabila, sa ma rog... mai fiabila decat alte marci concurente pe segmentul asta ? Cam asta as vrea sa aflu.
  9. Sfaturi achizitie S40

    Modelul actual, am inteles ca din 2005 pana in prezent, cu un facelift in 2008. Motorizare asa cum am spus, diesel, probabil 2.0. Sigur, prefer ceva cat mai nou, deci 2008+
  10. Buna ziua, ma gandesc sa achizitionez un Volvo S40 pentru sotia mea, iar eu ma gandesc de ceva vreme la un S80 pentru mine daca tot ne gandim sa schimbam marca. In sfarsit, deocamdata adun informatii despre S40 si mi-ar fi de ajutor daca mi-ati da cateva sfaturi in privinta fiabilitatii, lucruri de urmarit la cumparare, orice informatii ce mi-ar putea folosi in procesul de achizitie si ulterior la intretinere. Ca si motorizare, ma gandesc la un diesel, ea are acum un BMW Seria 1, 2.0 Diesel, 163CP. Am inteles ca este foarte inghesuita masina, este adevarat ? oricum, trebuie sa fie mai incapatoare decat seria 1, ma gandesc. Multumesc.