rares27

Membru
  • Content count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About rares27

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/27/1981

Profile Information

  • Locatie alba iulia
  • Auto volvo S60 T5
  • Fabricatie 2001
  1. intrerupator pedala frana

    bestia a fost vanduta. caut s40 break
  2. intrerupator pedala frana

    nu am pilot azi am fost la service si cica e un senzor care mi bulit pe carcasa de la servo frana este in stanga cum te uiti din fata la servofrana. dar am urmatoarele erori dupa ce am curatat si clapeta de acceleratie 9160-element de reglare clapeta acceleratie intepenit/defect 9150- ------------//------------ 904c- element de reglare clapeta acceleratie defect/eroare recunoscuta 982A- aparat de comanda motor recunoastere defect/eroare interna 903F- pozitite clapeta acceleratie sevomotor clapeta de acceleratie neplauzibil
  3. buna am si eu o intrebare....cati pini are intrerupatorul pedala frana la un volvo s60 t5 din 2002 ? deoarece am probleme cu el si de fiecare data cand am cumparat acel senzor avea 2 pini iarasi mie in mufa imi intra 4 fire... Sa caut intrerupator cu 4 pini oare? Vreau sa mentionez ca din cauza asta am eroare in bord engine system service fara senzorul check aprins ,doar semnul de atentionare acel semnu exclamarii aprins portocoliu,si de la un timp a inceput sa imi dea performance reducced.
  4. a scos cineva borna de la el si consumul a scazut:)))
  5. Problema rezolvata........vinovat pt descarcarea baterie era alternatorul
  6. pai am schimbat 2 electroventilatoare am schimbat senzoru apa de pe termostat si tot asa face.daca ii scot mufa cu un singur fir care se leaga la electroventilator se opreste. ma gandeam sa nu fie senzorul celalat de apa de pe blocul motor.....se poate?
  7. ma gandeam ca poate mai este vreun senzor de temperatura inafara de cel de pe termostat care ii da comanda gresita si alta intrebare ar fii daca as cumpara de la un acelasi volvo acelasi motor si caracteristici calculatorul motorului il pot pune in loc la al meu?
  8. si care e aia electronica ca am schimbat 2 pana acum si la fel face
  9. Buna azi am depistat o problema .la oprirea motorului imi porneste electroventilatorul de pe radiator, daca ii scot mufa cea cu un singur fir mov se opreste daca nu o scot cred ca o sa mearga pana descarca bateria. senzorul de temperatura de langa termostat este pus nou sa fie oare celalat de vina.
  10. Cali5905 daca vin la brasov ce spui se poate rezolva problema in 2 zile daca iti las bestia pe mana:)))Caci nu mai stiu unde sa o mai duc ,imi vine sa o iau la topoare!!!!!!
  11. totusi tind sa cred ca nu de acolo se datoreaza consumul marit de curent deoarece ma gandesc ca trebuia sa am mai multe erori daca era dus CEM-ul. Vreau totusi sa vad care este treaba si cu alternatorul sa nu imi descarce el bateria
  12. si daca este dus CEM-ul ce as putea face in legatura cu asta?
  13. Si cum se poate afla oare care calculator este buba,cum as putea descoperii problema...este vreun calculator legat de siguranta 32?
  14. Am pus si una varta noua nouta de acelasi amperaj de 74 parca si a gatato la fel de repede ca si pe cea rombat
  15. Acum ca am vazut si am auzit atatea pareri as vrea sa imi recomandati un electrician auto bun din apropierea mea pt a pune masina asta pe picioare ca din august ma tot chinui cu ea si nimeni nu stie ce are. Va multumesc tuturor si astept niste sugestii din partea voastra pt un meserias bun