LordSapro

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About LordSapro

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 1999
  1. Montare computer de bord S40

    Am studiat topicul acela,dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza,adica schema/modul in care sa leg firele de la mufa computerului de bord la ceasurile mele(sau locul in la care ar trebui sa ma leg).Respect.
  2. Montare computer de bord S40

    Buna ziua.Postez aici cu speranta ca ma poate ajuta cineva sa imi montez computerul de bord la un v40 din '99.Masina nu avea computer de bord cand am cumparat-o si mi-a spus cineva ca daca la ceasul de benzina am gradatiile numerotate si daca imi merge displayul de temperatura inseamna ca imi pot monta computerul.Am fost si am cumparat consola cu acel buton rotativ(mai este si un buton de reset)si supriza a fost atunci cand am montat ca nu am gasit mufa in spatele consolei.Precizez ca pot face rost si de mufa avand si firele o anumita lungime,dar nu stiu unde sa leg firele in spatele ceasurilor sau cum s-ar putea face legatura intre mufa si....Am inteles ca este un fel de schema care sa imi spuna:ex "firul rosu la....pinul X".Multumesc anticipat.Respect.
  3. problema lampi gabarit spate volvo v40

    Cred ca da,dar de cand nu fnctiona pana cand a inceput sa functioneze nu i-am mai facut nimic,doar am circulat cu masina.Nu stiu ce a putut sa fie.Important e ca merge
  4. problema lampi gabarit spate volvo v40

    Spre uimirea mea,in aceasta seara..de la sine s-a aprins si cealalta lampa,deodata.Multumesc ptr. ajutor si multa bafta!
  5. problema lampi gabarit spate volvo v40

    Ok.Multumesc ptr. ajutor!O sa revin cu informatii cand voi rezolva.Stima.
  6. problema lampi gabarit spate volvo v40

    Deci ca sa fiu mai clar,imi functioneaza 3 lampi din 4(2 pe fata,1 pe spate).Cele de pe spate sunt cu leduri si le-am verificat intai de toate la bateria masinii.Apoi cand s-a ars siguranta am inlocuit-o(era de 10v)ptr. ca nu mai imi functionau nici lampile de deasupra numarului de inmatriculare si ma gandesc ca de acolo isi iau curent.M-am gandit sa dau bara jos si sa trag alte doua fire de la lampile nr. de inmatriculare.Oare ar fi bine?
  7. problema lampi gabarit spate volvo v40

    Am montat lampile pe spate si spre uimirea mea cel din partea dreapta functioneaza,dar cel din partea stanga nu.Am incercat sa iau curent dinaintea "mufei"ptr. ca nu am reusit sa o desfac(sa poate nu am procedat bine)in plus cand am incercat sa iau curent dinaintea mufei mi s-a ars siguranta.Nu stiu ce sa mai fac.Asa-zisa "mufa" are si un suport de prindere in bara,nu?Stima.
  8. Buna ziua.Am si eu o problema cu acele lampiportocalii de gabarit din bara spate.Atunci cand am cumparat masina nu mergeau si m-am gandit ca sunt becurile de vina,am inlocuit becurile existente cu leduri si tot nu merg.Ma gandesc ca problema este de undeva de pe fir pentru ca nu le vine curent.Precizez ca masina este un volvo v40 din '99 si ca lampile de pe fata functioneaza.Stiti cumva de unde isi iau curent?Sau poate ma ajuta cineva cu un sfat?Multumesc anticipat.