paradoxx_Ady

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About paradoxx_Ady

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/15/1986

Profile Information

  • Locatie Baia Mare
  • Auto Volvo V40
  • Fabricatie 1999
  • Auto 2 Volvo S80 D3
  • Fabricatie 2 33
  1. Salutare, La S80, dupa pornirea motorului, la max. 5 secunde de mers da eroare in bord la senzorii de parcare si se dezactiveaza de pe plansa centrala. Azi am observat ca in momentul in care frana de mana e activata acestia functioneaza (toti cei 4 de de spate). Cand dezactivez frana de mana iarasi da eroare. A mai intalnit careva aceasi problema? Ce legatura este intre parking brake si senzorii de parcare? Multumesc.
  2. Schimbare rulment fata V40

    Multumesc, Maine cred ca ma apuc de treaba... revin cu tutorial.
  3. Salut baieti, Am probleme cu rulmentul de pe partea stanga. Am comandat unul nou si astept ca marti sa imi vina si sa il montez. Problema e ca este prima data cand fac aceasta operatie si am rugamintea la cei ce au vadis-ul sa imi dea un desen al butucului ca sa vad ce si cum am de desfacut. Daca careva dintre voi a-ti mai facut aceasta operatie accept cu mare placere sfaturi. Asadar rog ajutati-ma cu pagina din vadis... Multumesc anticipat. Promit sa vin cu poze din timpul operatiei.
  4. Probleme incalzire motor

    Salut, Imi cer scuze pentru ca nu am mai revenit dar am fost foarte ocupat zilele acestea. Problema nu a mai persistat pana duminica trecuta cand am fost iarasi foarte incarcat si iarasi a urcat temperatura fapt ceea ce m-a scos din minti. Ieri am desfacu si am scos termostatul. Se pare ca el e de vina. Prezinta zgarieturi destul de mari pe una din partile lui si parese ca e "descentrat". De asemenea cauciucul din varful lui e foarte casant, se sfarama. Am comandat unul nou si marti sper sa am timpul necesar sa il montez. Am sa revin cu post-uri referitoare la aceasta problema. Mai jos aveti cateva poze cu termostatul. Astept comentarii privind starea lui.
  5. Salut baieti! Am rugamintea sa imi dati cateva sfaturi de problema cu care ma intampin la VOLVO-ul meu. Detalii auto: VOLVO V40 Motor: T2, 90cp An 1999 Vreau sa va spun ca anul trecut indiferent de stilul de condus, de conditiile meteo, sau de panta care trebuia sa o urc, acul de la indicatorul de temperatura statea la jumate. Masina a stat vreo 5 luni in parcare fara sa o mis. O mai porneam din 2 in 2 saptamani sa nu moara bateria dar fara sa o misc din loc. Prima data cand am scos-o la "plimbare" a incalzit incluziv in oras. Nu pana pe rosu dar la ultima liniuta pana la rosu. A durat vreo 2 zile dupa care si-a dat drumul. Acuma m-am intors din concediu si am patit urmatorul lucru: Pe deal in sus incalzeste... destul de tare...pana la ultima liniuta inainte de rosu. La fiecare deal la fel pana cand am observat urmatorul lucru: Daca opresc farurile, acul coboara...relativ repede (cateva secunde). Daca urc dealul cu farurile stinse, incalzeste dar pana la 3/4 din plaja de actiune a indicatorului. Nu stiu de unde sa incep la diagnosticare. Astept sfaturi.... Multumesc anticipat.