lucian_hd

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lucian_hd

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/21/1961

Profile Information

  • Locatie Hunedoara
  • Auto Volvo S60 D5
  • Fabricatie 2003
  • Auto 2 Skoda Octavia
  • Fabricatie 2 2000
  1. Taxa noua, timbrul verde?

    Eu am un S60 inmatriculat in iunie 2006 de catre o societate de leasing (s-a platit accize 2180 Euro) si din 2009 am trecut eu proprietar (pana atunci, din 2006 am fost utilizator). In cartea de identitate apar 2 proprietari: societatea de leasing si subsemnatul. Vreau s-o vand si intrebarea este: cumparatorul mai plateste taxa? E vorba de 3770 Euro. Mi se pare absurd sa plateasca! boc cu gunoaiele lui a fost mic copil pe langa astia. Declara ca taxa e ilegala si apoi o fac mai aberanta! Cine stie sa raspunda?
  2. Taxa noua, timbrul verde?

    Eu am un S60 inmatriculat in iunie 2006 de catre o societate de leasing (s-a platit accize 2180 Euro) si din 2009 am trecut eu proprietar (pana atunci, din 2006 am fost utilizator). In cartea de identitate apar 2 proprietari: societatea de leasing si subsemnatul. Vreau s-o vand si intrebarea este: cumparatorul mai plateste taxa? E vorba de 3770 Euro. Mi se pare absurd sa plateasca! boc cu gunoaiele lui a fost mic copil pe langa astia. Declara ca taxa e ilegala si apoi o fac mai aberanta!
  3. probleme cu climatizarea s60 d5 2003

    am fost la acel privat, se pare ca e compresorul de vina! Parola, da-mi un numar de telefon, unde sa te sun!
  4. probleme cu climatizarea s60 d5 2003

    Multumesc pentru raspunsuri! Mariusyoyo, fii amabil si spune-mi care este numarul de telefon al privatului din TM si merg la el imediat. (sau adresa). Tot la Volvo TM am dus-o si eu si nu au rezolvat. Stiu ca mai aveau o problema cu un V70; probabil era al tau! As fi indatorat daca mai putea ajuta! Cu stima, Lucian.
  5. Am nevoie de ajutor! De 2 luni, cand temperatura afara depaseste 30 grade, climatizarea face figuri, respectiv se opreste, se simte umiditate puternica in masina si... nu mai raceste! Dupa ce opresc climatizarea si la 10 minute o pornesc din nou, functioneaza, dar doar pentru 10-15 minute apoi din nou se opreste si apare umiditate si un miros intepator. Am fost la service Volvo, au verificat freonul, s-a completat, e OK, dar aceasi problema apare! Mi s-a spus ca compresorul merge doar in treapta 1 si in momentul in care da sa treaca in treapta 2, protectia il decupleaza?!?! Mi s-a spus la service ca nu stiu ce sa-i faca. Au mai multe masini (S60, V70) cu aceasi problema si nu au rezolvat problema. Au schimbat filtrul uscator, radiator, la alte masini, dar nimic. Stie cineva solutia acestei probleme?
  6. Intrunirea Nationala 2012

    Salutare tuturor! Sunt "newcomer" in Volvo Club, dar un sustinator Volvo inrait! Ar fi prima intrunire la care particip, asa ca varianta Cincis (sunt hunedorean) ar fi cea mai "economica". In Moldova n-am mai fost de mult timp asa ca daca feraru333 (salut!) are ceva interesant sunt de acord! Desigur, oricare ar fi alegerea sunt decis sa particip! Cu bine!