theodanila

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About theodanila

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/13/1983

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Viitor Volvo C30
  • Fabricatie 2009
  1. va rog sfaturi achizitie

    te rog spune-mi detalii "intime" despre masina ta. vad ca e din 2007, deci are exact motorul pe care probabil il voi avea si eu.
  2. va rog sfaturi achizitie

    va multumesc tuturor pentru raspunsuri. foarte prompti caut de 2 luni C30 cu motor 2.0D, atat in tara cat si in afara. in tara, cred ca nici nu exista aceasta motorizare pe C30, nu a aparut niciunul la vanzare si nici nu am vazut vreunul pe strada. absolut niciunul. daca aduc de afara, pretul final (masina, drum, taxe, etc.. ) sare de 11.000 euro, iar bugetul meu este de 9.000. @icarus86: de ce esti nemultumit de aceasta motorizare? probabil te referi la sportivitate. nu te ajuta in depasiri? am citit prin forum ca ai remapat calculatorul la C30-ul tau si ai marit puterea motorului cu vreo 20 cai. nici acum nu este satisfacator? @ramon: nu ma indrept catre alt model care poate imi ofera motorizarea dorita, pentru ca eu pe acesta il vreau. am mai cumparat masina ca imi placea motorizarea, si mi-a parut rau. deci, C30 si nimic altceva @heimdallr: daca masina este adusa din afara, se mai poate face verificarea de la Primus pe baza VIN-ului? au baza de date globala? @zack: pentru verificarea partii de caroserie (sa nu fii suferit accidente) am o cunostinta care pot spune ca se pricepe destul de bine. are ochiul format. despre micile probleme pe care ar putea sa le aiba masina dpdv electric/ motor/ greierasi etc va rog sa imi spuneti, cei care le conduceti zi de zi. @agr350r: am precizat in primul post optionalele pe care le doresc de la masina (trapa, pilot automat, comenzi audio pe volan). trebuie sa fie o masina care, peste un an sau doi sau trei, sa imi placa in continuare in ceea ce priveste numarul de km, pana acum am facut in medie 10.000 pe an. in general in vacante am optat pentru avion + masina inchiriata, insa pe C30 il voi duce anul asta (daca reusesc sa il cumpar) in prima mea excursie 100% cu masina. planuiesc vreo 7.000 km. deci probabil ca va creste media, poate chiar se va dubla. sa zicem o estimare de 20.000 km pe an pentru viitoarea masina. aceste doua variante, pe autovit.ro, sunt in lista scurta: http://www.autovit.r...-C24252607.html http://www.autovit.r...-C23255463.html
  3. va rog sfaturi achizitie

    salutari tuturor. sunt nou pe forum, momentan neposesor de volvo. in trecut m-am mandrit cu un 460 sli an fabricatie 1993 motor 2.0 benzina fabricat de Renault. acum insa caut sa achizitionez un C30 cu motor diesel, si astfel sper ca voi deveni un membru de ajutor al comunitatii volvo-club.ro. cautarile mele se indreapta catre motorul 2.0 insa nu gasesc unul care sa se incadreze perfect in solicitarile mele (optiuni, numar de km, pret, etc), drept pentru care cel mai probabil voi alege 1.6. ceea ce trebuie sa aiba neaparat printre optiuni: trapa, pilot automat, comenzi audio pe volan. va rog, pentru a-mi face cautarea mai corecta si mai usoara, sa imi spuneti ce ar trebui verificat inainte de achizitie, sa ma sfatuiti cum stiti mai bine, absolut tot ce va vine in minte si ar trebui sa stiu despre aceasta masina astept cu nerabdare raspunsurile voastre!