ursuman

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About ursuman

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 opel Astra
  • Fabricatie 2 2010
  1. Sfat achizitionare S40 2008

    guess who's back. Am vandut masina si acum caut cu disperare o alta sa o inlocuiasca. A aparut aceasta masina in Prahova - nu stiu daca Dl respectiv o fi membru Volvo Forum.... dar as vrea si sfatul vostru. O merita? http://www.autovit.r...-C25845219.html Bogdan G crezi ca ma poti ajuta pe sapt viitoare intr-o seara sa e verificam - daca e sa ma hotarasc?
  2. Sfat achizitionare S40 2008

    cojocaru27 ce zici tu e foarte adevarat -- dar na speranta.... Cat despre S60, pardon despre "daca nu te deranjeaza impozitul" --- viata meaaaa cum sa dau caruta de bani la stat pe criza asta . Masina peste 2.0 nu cred ca voi lua - prea curand.
  3. Sfat achizitionare S40 2008

    fantozzi007 -- frumoasa detaliere a lucrurilor ce trebuiesc verificate atunci cand iti cumperi o masina -- Am 28 ani, necasatorit.... daca asta spune ceva de ce masina mi-as dori. Am avut un megane2 bicorp diesel 1,5 85 cp, apoi am cumparat un Scenic tot diesel 1,9 130cp - care a sfarsit rau dar sper binele meu eu sunt intreg si fara probleme, si cu banii de pe asigurare am cumparat un Opel Astra J benzina 1,6 115cp. S-a ivit ocazia sa il vand la bani ok si am zis ca sa iau o masina SH pana in 9000E. Volvo l-am vazut pe strazi si mi-a placut, in Lancer m-am urcat la reprezentanta Toyota din Pipera (au niste masini rulate) si am ajuns la concluzia ca Lancer NU -- plastice de proasta calitate, panoul de usa la fel de gol ca ala de Logan (exagerez PUTIN). M-am uitat ceva si la Mondeo 2008-2009 cu ceva dotari il gasesti cam in 8500-9500 - dar am frica teribila de KM dati inapoi. Al meu opel il dau la 25000 KM si parca NU as vrea sa iau o masina de kkt cu 230000 KM. Imi vine sa ii omor pe samsarii din Vitan care imi spun mie ca un Passat din 2008 are daor 80000 KM. Sapt asta sper sa vand masina si cu banu in buzunar oi gasi eu un proprietar de un diesel ok. (Volvo, Ford, sau Vw dar la ultimul anul trebuie sa fie min 2009). Va tin la curent si va multumesc inca odata pt toate sfaturile.
  4. Sfat achizitionare S40 2008

    Da ce pot sa zic -- ce vreau e destul de greu sa gasesc - max sa zicem 9000 E, cat mai multe dotari dar fara piele si motor de 2l diesel si km reali si putini. Cei care o cumpara din tara nu au cum sa o dea in banii astia. Asteptam sa vedem ce mai apare. Apropo nicio parere sfat de Mitsu.. Ca o comparatie cum sunt la intretinere -- revizii si manopera in service, piese...
  5. Buna ziua si bine v-am gasit. Nu sunt inca posesor de Volvo dar mi-as dori. Momentan am un Opel Astra J 2010 benzina 115 cp - s-a ivit ceva si il voi vinde. Vreau sa cumpar o masina - revin la diesel, intr-un buget de maxim 8500 (inclus si inmatricularea daca e din afara). Din tot ce am vazut pe autovit am ramas la 2 marci care sa imi placa- 1. VOLVO S40 - dar dupa ce am citit jumatate de zi ce ati scris pe forum - am cam renuntat la motorul de 1,6 diesel iar motoare de 2L nu sunt --- de acceea daca are cineva de vanzare ma poate contacta. Intre timp voi intra si la sesiunea Bursa sa vad ce e si pe acolo. 2. Mitsubishi Lancer 2l diesel - un prieten are aceasta masina si e foarte multumit de ea, iar forma caroseriei este ok, interiorul cam lasa de dorit. Bogdan G inteleg ca ai un service sau daca nu, te pricepi foarte bine la Volvo -- daca cumpar una de la "samsari" unde o pot verifica (la tine se poate?), la ce sa fiu atent, KM dati inapoi pot fi verificati. Am o frica teribila de injectoare - sa nu pice. Motoarele de 2L sunt fiabile? Din ce am inteles sunt japoneze (de la Mazda) iar cel de 1.6 e frantuzesc (Peugeot)? Astept sfaturile voastre si ofertele... si sper sa fac parte din acest club cat mai repede. Apropo de ce nu mai vreau benzina-- daca isi pune cineva intrebarea -- vreau cuplu mai mare, consum mai mic -- fac cam 20000 km/an (50%-50% oras-afara). Va multumesc anticipat.