radu tecar

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About radu tecar

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/20/1983

Profile Information

  • Locatie italia
  • Auto volvo v 40 td
  • Fabricatie 1998
  1. salut sint Radu, am un volvo v40 td din 98 si vreau sa gasesc un motor nou sau putin folosit sa il schimb,are 66 kw,motor de renault,90 cai. cine ma poate ajuta ii multumesc... si as vrea sa stiu si pretul la motor si daca se poate pretul de manopera... multumesc
  2. volvo-ul meu din 98 nu are faruri de ceata si as vrea sa-i montez pe fata ceva de tipul ''ochi de pisica'' sau leduri... nu stiu cum sa procedez,ce ar fi mai bine sa pun..? trebuie sa anunt la politie acest lucru???sa schimb actele masinii,sau doar le montez si gata... sint nou in probleme de genul si nu stiu cum sa procedez. as putea monta o alta bara pe fata de la un volvo mai nou ,care ar avea faruri de ceata,da nu stiu daca se potrivesc... va multumesc anticipat.
  3. ajutor la montarea radiocass la volvo v 40

    ciao.. acuma am o problema mai complicata....firele care sint la radiocass sint de alta culoare... conectorul A maro rosu rosu-negru negru conectorul B alb verde-galben verde-negru galben-negru gri maro galben verde alb probabil a fost refacuta instalatia si a pus ce fire a avut multumesc oricum
  4. ajutor la montarea radiocass la volvo v 40

    siguranta sa ars sigur,problema e acuma legarea firelor... cit despre 1din sau 2din nu am idee ce inseamna,sint mai incet de cap... oricum este un radio+cd+caseta audio....volvo hu 605 seria nr.v02480 1307e064d. este radiocd-ul original... va multumesc.
  5. am achizitionat recent un v 40 din 98 si avea radiocd-ul blocat,am scos firele din spate,acestea fiind cu papuci nu bagate toate intr-o mufa mare,si la remontare am uitat ordinea lor. va rog sa ma ajutati. specific ca le-am pus eu da gresit,si mi-a ars vreo siguranta pentru ca nu mai merge nici geamurile nici oglinzile electrice. va multumesc mult tuturor.