CamilBM

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CamilBM

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Baia Mare - Bucuresti
  • Auto Clio
  • Fabricatie 1993
  1. Sfat achizitie

    Poate aveti mai mult noroc ca mine. Eu nu am gasito pe goagal. Momentan nu a lasato cat de jos asfi vrut, poate mai progresam.YV1nk67h2a2211935 Daca este sa ma iau dupa ce scrie aici: http://en.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/Volvo/VIN_Codes Ar trebui in primul rand a-4 a litera sa fie M nu N, iar masina dupa cod "67" ar fi cu motorul pe benzina de 2.4. Help, minte proprieterul? Multumesc frumos!
  2. Sfat achizitie

    Salutare din nou! Dupa ce nu am mai facut nimic acu 2 ani, revin din nou, de data asta cu sanse mult mai mari sa chiar cumpar un C30. Am vorbit deja cu vanzatorul si marti merg sa o vad. Masina in cauza: http://www.autovit.ro/volvo-c30-C33035591.html Daca mi-ati putea oferi o parere v-as fi foarte recunoscator! Am uitat sa intreb de VIN, dar o fac maine. Vanzatorul a spus ca e adusa din Belgia. Camil
  3. Sfat achizitie

    Nu e vorba de km, e vorba ca nu vreau sa dau mai mult de 8500E. Si asa bugetul pentru masina a ajuns de la 6000 la 8500 cand am redescoperit C30 ul... Alt punct de alegere e ca vreau sa fie Diesel Conteaza si culoarea destul de mult..... Sunt putin presat de timp de aceea am sarit de la una la alta... Am inteles ca volvo are o baza de date, in care apar toate masinile lor si care poate fi accesata?? - sa intreb de istoricul masini. Merg sa o vad in idee ca poate imi place mai mult in realitate decat in poze...
  4. Sfat achizitie

    Vanzatorul nu a acceptat nici un test asa ca sambata voi merge sa o vad pe aceasta: http://www.autovit.ro/volvo-c30-C26696259.html Accepta orice test asa ca ii iau numarul de pe sasiu si intreb la volvo. Daca nici asta nu ramane, voi merge afara dupa alta. Multumesc!
  5. Sfat achizitie

    Da, nu are, scuzama. Mananc eu ambele capace unde veneau proiectoarele
  6. Sfat achizitie

    Din poze pare sa aiba proiectoare, si in anunt spune ca are pilot automat, care, din cate stiu eu, este acelasi lucru ca si cruise control. Intradevar ca nu inseamna ca nu e o masina buna, dar daca minte la asta poate minti si la altele... Multumesc pentru raspunsuri. Merg totusi sa o vad, dar cred ca voi merge in DE dupa alta.
  7. Sfat achizitie

    Buna seara, De ceva vreme tot caut un C30 si am gasit ceva care in final pare promitator, dar am o intrebare: Se pot da inapoi km? am inteles ca se practica foarte mult cand vine vorba de masini SH. Si daca se pot da inapoi, se poate verifica in vreun fel acest fapt? Aceasta este masina : http://www.autovit.r...-C23027000.html Samabata am de gand sa merg sa o vad. La ce imi recomandati sa fiu atent cand ma uit la ea? Multumesc anticipat!