Cavin

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Cavin

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie iasi
  • Auto volvo v50
  • Fabricatie 2009
  1. Bate motorul dimineata

    am luat totul nou iar tipul care a facut reparatia mi-a dat garantie scrisa de 150.000 de km la motor. am fost la Volvo Iasi si cred ca au gasit problema. mi-au spus ca releu pt bujii este semi mort. ba merge, ba nu merge, ba merge prost si cica de aici ar fi problema. zilele astea cand nu au mai fost temperaturi cu minus, a pornit perfect. fara batai sau alte minuni, indiferent de timpul de stationare. astept acum sa-mi ajunga releu sa vedem care-i treaba. daca adevarat de acolo a fost buba. va multumesc tuturor pentru ajutor! musashi1973 pistoane la R1, cuzineti, o biela care era oleak zgariata si rectificat blocul motor.
  2. Bate motorul dimineata

    In Iasi nu am descoperit pe nimeni. Ma duc maine la reprezentanta Volvo sa-i faca o diagnoza. Vedem ce zic ei. Va tin la curent.
  3. Bate motorul dimineata

    Da. sunt schimbate toate inainte de Craciun. Multumesc pt filmulet.
  4. Bate motorul dimineata

    Azi dimineata la -10 grade nu a mai pornit deloc. Nu stiu pe ce sa dau vina deoarecere filtrele sunt schimbate recent + tachetii. Avand in vederea problema cu busitul motorului, am schimbat cam tot ce se poate la ea iar acum porneste greu sau chiar deloc, vedem exemplul de azi, si bate motorul. Sa ziceam ca bataia o fi normala si sunt eu prea speriat de orice sunet scoate, acum dar cu pornirea greoaie ce fac???
  5. Bate motorul dimineata

    ValiU Este un ulei nemtesc 5W, nu stiu numele, mecanicul meu este cel care mi l-a recomandat. Uleiul este schimbat inainte de Craciun si am facut 600 de km de atunci cu ea. Andu G Tachetii sunt schimbati in toamna asta. Voi incerca sa pun alt tip de motorina, acum are ”standard” de la OMW. Incerc si cu aditiv.
  6. Salutare, Am o mare problema si nu reusesc sa-i dau de cap sub nici o forma. Detin un Volvo v50, 2009, 1997 cm3, 136hp, diesel. In septembrie am avut o problema cu-n injector care s-a spart si mi-a topit pistoanele, stricat pompa de inalta presiune. Atunci am schimbat pompa, pistoanele, 2 injectoare, tachetii si alte elemente auxiliare. Acum cand o pornesc dimineata imi bate motorul cateva secunde, dupa care se aude din ce in ce mai incet si se linisteste. Acest lucru se intampla doar dimineata la temperaturi scazute, cu cat e mai frig, cu atat bate mai tare. Daca o pornesc peste zi nu are nici o problema. Mai are momente cand este in sarcina si tremura timid. Initial s-a crezut ca-i de la injectoare dar au fost verificate si sunt ok. A schimbat regulatorul de pe pompa de inalta, a verificat sonda de temperatura si tot nu-i de capat. Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!