marius10

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About marius10

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/19/1985

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo
  • Fabricatie 2002
  1. recomandare bujii

    Bosch
  2. Detonatia la cilindru ce inseamna?
  3. Am sa merg sa fac o diagnoza la ea cat de repede, nu sunt in Bucuresti, o sa ma opresc la Iatsa Brasov, cel mai aproape de mine acum, nu am retinut foarte exact datele luate la self diagnoze, dar cert e ca acum, cand s-a mai incalzit afara, nu mai apare eroarea. Cat despre facelift asa am auzit si eu de la alte persoane ca ar avea imbunatatiri, ce-i drept putine fata de modelele din 2001. (Mai corect cred ca ar fi sa-i spunem "model 2002" decat facelift) ms fain oricum
  4. sa vad ce imi spun si cei de la Iatsa, azi a fost oricum mai cald
  5. Am incercat azi acea auto-diagnoza, cu butonul read+stop ceata(*2), apoi au aparut mesaje de genul SRS checked, BCM checking, BCE, ICM mai multe abrevieri, nu le mai stiu pe de rost, unele au ramas in checking altele au aparut ok, dar nu a mai aratat nicio eroare, azi a mers bine toata ziua.
  6. avea 180-190 km\h, pe dn 1, e curat si placut uscat
  7. e fabricata la sf anului 2002 spune ca ar avea modif alea introduse in 2003, in fine, o sa opresc la Brasov (Iatsa) sa vad ce imi zic aia, am mai fost si e super ok ca te lasa sa stai langa masina.
  8. Am trecut mai sus motorul este un 2.4 i de 170 CP, pe un S60, facelift 2002, pana acum nu a mai avut probleme, bujiile au fost schimbate anul trecut.
  9. Salut! Astazi am intalnit o mica problema la motor in sensul ca imediat dupa pornire motorul tremura apoi, mergand si urcand un pod a aparut mesajul "Try slow down or shift up" pe BC, iar martorul de motor clipea intermitent, am schimbat in treapta superioara mesajul a mai ramas aprox 1 min apoi a disparut. Am incercat sa o forjez, i-am dat in prima instanta 4500 RPM sa o incalzesc apoi am mers in a 4-a cu 6000 RPM, a accelerat normal, iar zgomotele disparusera. De la ce erau oare acele trepidatii si oare de ce venea in nas cand urcam podul? ca doar la acceleratie era ok. O fi fost benzina murdara? De la ce o fi aparut acel mesaj?