liviu2006

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About liviu2006

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie buzau
  • Auto volvo v40 , 1.8
  • Fabricatie 1998
  1. Huruit in cutia de viteze!

    asta se aude la rece , adica imediat dupa ce pornesc motorul. Daca merg putin cu ea nu se mai aude.
  2. Huruit in cutia de viteze!

    Buna seara! detin un volvo v40 1.8 benzina , fabricatie 1998.De cateva zile m-am trezit cu un huruit undeva prin cutia dee viteze , mai exact cand motorul este la relanti , dar daca calc pedala de ambreiaj acel huruit dispare. Semnele ar duce spre rulmentul de presiune. Intrebare: - ce poate fi la rulmentul de presiune si ce trebuie facut?
  3. Probleme cu un avertizor de bord

    da , o sa incerc. Dar am un bec ars pe pozitie , stanga spate de care stiu eu. multumesc pentru raspuns
  4. Buna seara! sunt detinatorul unui volvo v40 1.8 benzina din 1998 si am probleme cu un avertizor care mi se aprinde in bord dupa pornirea motorului , ramane aprins iar dupa ceva timp se stinge singur. La motor nu sunt probleme , nu intrerupe , nu se aud zgomote , uleiul este la nivel , nu incalzeste ,etc Mai jos am atasat o fotografie cu acel bec de avertizare.........de la ce poate fi?
  5. nu stiu exact , dar o sa mai caut si in cazul in care gasesc revin
  6. Buna ziua! tuturor Am observat ca sunt persoane interesate de cartea tehnica a masinilor Volvo S40 si V40 , fabricatie 1996-2004 , lucru de care si eu am fost interesat dar am gasit o adresa de unde l-am putut salva in intregime , fapt pentru care o sa las adresa si pentru cei interesati. http://www.slideshare.net/MiguelAraujoPT/volvo-v40-manual
  7. probleme cu racirea la un volvo v40 1.8 benzina

    o sa verific si aspectul acesta. De verificat o sa ma ocup cat de repede , oricum mi-am comandat si chitul de distributie care contine si pompa de apa. Multumesc pentru raspunsuri ! si o sa revin cu raspunsul dupa ce o sa gasesc defectiunea
  8. Buna ziua! tuturor membrilor acestui club. Sunt un nou membru si un nou posesor al unui volvo v40 1.8 benzina , an fabricatie 1998. Masina am adus-o eu din Olanda , iar de cateva zile am observat ca am probleme cu racirea , mai exact indicatorul aparatului de bord ce indica temperatura apei imi urca pana la limita cu rosu , dar nu mi-a fiert si nici nu a ajuns sa se aprinda becul. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa dau jos termostatul si sa incerc fara el , dar am constatat ca se intampla acelasi lucru. La indicatiile mai multor prieteni am desfacut furtunul care duce de la motor (termostat) la radiator si am constatat cu stupoare ca desi l-am desfacut cu motorul pornit si fara termostat nu imi vine apa pe acel furtun , cred ca pompa de apa ar fi trebuit sa impinga apa pentru asi face circuitul??!!?? poate sa fie pompa de apa dusa? .......sau ce cauza ar mai putea fi? P.S Pana sa demontez termostatul am verificat si radiatorul si furtunul care merge din radiator in motor , dar erau reci , cu toate ca termocupla imi pornea. Va multumesc!