DorinMarius

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DorinMarius

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/25/1971

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto inca nu am
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 inca nu am
  • Fabricatie 2 2008
  1. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Multumesc.
  2. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Multumesc frumos celor care mi-au scris si m-au ajutat. Un prieten mi-a facut rost de un VW Passat din 2007 la 6000 Euro si l-am cumparat ieri. O frumusete de masina. Nu este Volvo, dar in banii care ii aveam alocati pt masina ma declar multumit. Inca o data va multumesc tuturor pt ajutor. Numai bine.
  3. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Multumesc f mult pt sfaturi si incurajari Zack.
  4. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Bogdan, tocmai de aceea am si scris aici, ca sa cer sfaturi si ajutor ceea ce am si primit si acum mi-am facut o idee. Pana ieri nu stiam Bugetul poate fi suplimentat pana spre 8000 daca ar fi ceva care sa imi atraga atentia. Cam 6000 Euro sunt dispus sa dau pe masina ca apoi sa am pt celalalte taxe de care spui. Daca as da un 7-7500 euro pe masina nu as mai avea pt taxe, de acea am spus ca bugetul pt masina este undeva la 6000.
  5. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Minulescu nu vreau o masina din 2001. Zack, masina arata grozav dar este un pic prea mult pt mine. Va multumesc.
  6. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Cristi nu m-am speriat, m-am ingrozit de-a dreptul. Acum nici nu stiu ce sa iau si nici de unde.
  7. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Bogdan nici nu mi-a trecut prin minte MB, AUDI sau BMW. Ma gândeam la ceva mai modest gen, Ford, Skoda, Peugeot... Când am scris aici si văzând anunțuri ca acesta sau acesta sau acesta care aveau in jur de 100.000 km nu m-am gândit ca va trebui sa bag cu miile de euro ca o sa pice repede. Volvo, mașină fiabila si rezistenta mi-am zis ca nu-i tb prea "fund"ând cârpită toată. Totuși de la 100.000 km pana la 200.000 mai este ceva, dar probabil ca toți au km dati înapoi. Nu am știut ca toate aduse din olanda au in jur de 200.000 km. Asa cum spune-am este prima data când intru in contact cu mașinile. Ca si concluzie, ce este de făcut ? Inca o data mulțumesc
  8. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Multumesc pt linkuri agr350r. Vroiam ceva mai nou de 2005 si sa nu fie nevoie sa bag multi bani. 6000 este o suma, dar poate prea putin pt un Volvo bun? Deja la 8 mii si ceva se gaseste: http://www.tocmai.ro/volvo-v50-1-6d-an-2009-10910924.html#sendemail http://www.autovit.ro/volvo-v50-C29276153.html Dar este un pic prea mult pt mine. Atunci ce imi sugerati ? Sa ma orientez catre alta marca de masina ? Care ? Multumesc pt timpul vostru.
  9. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Sper si eu sa gasesc ceva frumos si cinstit, dar din ce am citit in ultimele zile pe net despre magariile care se fac, sincer acum chiar nu mai stiu ce si de unde sa cumpar. Multumesc pt atentionari Blueazimut.
  10. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Mai multi cunoscuti mi-au recomandat Volvo ca fiind una dintre cele mai fiabile si rezistente masini. Acesta este si motivul pt care am optat sa caut o astfel de masina. Poate sa fie benzina sau motorina nu are importanta. Am pus linkuri cu ce am gasit pe net. Daca imi puteti recomanda ceva, ar fi grozav. Multumesc mult.
  11. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Multumesc Angelin
  12. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Saphir vrei sa imi spui ca ar tb un motor cu o capacitate mai mare? Despre impozitare nu stiu nimic, de fapt acum iau prima data contact cu domeniul auto(de abia am terminat scoala de soferi). De aceea am si cerut ajutor aici.
  13. Ajutor achizitionare autoturism Volvo

    Buna seara, Multumesc pt sfaturi Angelin Ifr. V50Saphir Bugetul este undeva la 6000 euro, dar mai poate fi suplimentat daca este ceva care sa merite si da as vrea un Volvo ca sa ma bucur de el 150% Intre timp am mai gasit ceva oferte care se incadreaza la bugetul meu, aici si aici
  14. Buna ziua, Doresc sa cumpăr un autoturism Volvo, dar nu ma pricep deloc si nici nu am cunoștințe in domeniu. Am văzut câteva oferte pe net in judetul Brasov( de unde sunt) ce părere aveti ? http://www.autovit.r...-C27401292.html http://www.autovit.r...-C28545068.html Exista un loc de unde pot cumpara o masina care sa fie verificata, sigura? Întreb pt ca am văzut ca se fac tot felul de " minuni " pe piața second hand. Mulțumesc anticipat pt ajutor.