drdocsu

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About drdocsu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Zaragoza
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 1998
  1. Problema la pornire

    Trepideaza nu se tureaza si pleaca greu de pe loc. O turez pana la 5500 (nu trece de 5500) si abea pleaca, daca opresc motorul si il pornesc merge normal. Asta e problema.
  2. Problema la pornire

    Ma gandesc ca problema ar fi pe partea electronica, dupa cum a zis daann nu are cum sa treaca de 6500 rpm, asta scrie si in carte si totusi turometrul ajunge la 7000.
  3. Problema la pornire

    Nu cred ca ai fost atent. Am specificat mai devreme ca am schimbat si bobinele de pe alta masina si la fel face. Cat despre turatii ajunge la 7000 sau cel putin asa arata. Mecanicul mi-a spus ca din cauza suportului trepideaza si nu trage, trepidatiile le simt cand plec de pe loc si atat pe liber nu. Problema e ca la pornire (cu motorul cald sau rece) trepideaza, nu se tureaza etc ... Opresc motorul ii dau iar la automat si totul bine. Ma gandesc ca s-ar fi incercat o remapare sau restere ECU si NU a reusit.
  4. Problema la pornire

    Am schimbat bujiile si fisele(noi) si am probat bobinele de la alt S40. Am facut si o diagnoza si nimic, o singura eroare la airbag si in rest toate bune. Am mai observat ca uneori nu urca temperatura.
  5. Salutare tuturor, Am o problema si nu prea ii dau de cap. Totu incepe dupa felul in care porneste, uneori porneste de parca merge in 3 pistoane nu trece de 5500 rpm si abea pleaca dupa loc, cand porneste normal urca pana la 7000 rpm fara nici o problema, totul bine. Opresc motorul ii dau iar la automat si totu merge bine. A mai patit cineva asa? Eu cred ca este de la ECU, am fost la 2 mecanici si mi-au spus ca este de la suportul din partea dreapta(suport motor). Ma gandesc ca daca ar fi de la suport ar fi trebuit sa faca asa tot timpul. Este un Volvo S40 1.6i 105 cp 1998.