Cristea Mihai

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cristea Mihai


  1. Salutare :)

    Merci frumos pentru raspunsuri.

    Avand in vedere (dupa cum am scris si in primul post) ca i-au montat un computer in masina si-au pus-o sa mearga asa in ideea de a inregistra erorile aparute.. si ca rezultatul a fost "no errors", e posibil sa fie mai repede ce-a spus gfieraru, adica vreun fir intrerupt care alimenteaza pompa care aspira combustibilul din rezervor? (p'asta am patit-o si eu acum multi ani, cu un Matiz. Treceau firele pe sub bancheta din spate, iar la un moment dat unul s-a intrerupt si... am ramas in drum).

    @Bogdan G - cam ce inseamna in termeni de "costuri" o diagnoza facuta bine? Te poti ocupa? Poti sa-mi recomanzi pe cineva cu competente si scule?

    Merci inca o data tuturor pentru orice fel de feedback.


  2. Salutare la baieti,

    Sunt aici pentru ca incerc sa ajut o prietena. Are un XC90 din 2007 cu ~100k km si mi-a spus ca are o problema, cam de o luna.

    In mers i se opreste pur si simplu motorul, iar de pornit porneste dupa... vreo 10 minute de asteptare. L-a dus in reprezentanta si solutia a fost aia clasica - "va schimbam injectorul" (sau ansamblul.. n-a stiut sa-mi zica exact ce si cum). Costuri - garla :) S-a dus in alta parte, i-au pus un "calculator" pe masina si-au pus-o sa mearga cu ea cateva zile, ca sa "inregistreze" ala ce se petrece. La final cand au "descarcat" datele, nimic.

    A mai intalnit cineva simptoma asta? Ce poate sa fie?

    Merci frumos si anticipat pentru orice raspuns util.

    Mihai

    PS: cica filtrul de combustibil e curat, macar atat i s-a zis. Eu, ca ignorant in materie as mai suspecta o problema sa sistemul care absoarbe benzina din rezervor (pompa aia.. you know).. :)