Bysconty

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Bysconty

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Arges
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 1999
  1. Nu mai porneste

    problema a fost dintr-un releu de sub bord nu mai primea masa,din cauza unui defect la inchiderea centralizata,mi-a tras un fir de masa si acum merge,se poate inchide multumesc de sfaturi
  2. Nu mai porneste

    am tras curent de la baterie de pe + si am alimentat electromotorul si a pornit,nu imi dau seama care este releul de pornire,intrucat capacul de sigurante de la motor lipseste,contactul e bun l-am verificat si da curent cand dau la automat,bateria e buna,sigurantele toate sunt ok,am curatat si bornele le-am strans si degeaba le: curent am dat pe firul galben cu negru care se duce la electromotor de a pornit (pe el normal am vazut ca era masa nu plus)
  3. Nu mai porneste

    am testat electromotorul si surpriza, a pornit masina.o sa o duc la electrician ca am verificat toate cele enumerate de voi si nu ii dau de cap.
  4. Nu mai porneste

    Masina a mers ok nu a avut nici un fel de simptoma pana acum.Pur si simplu nu am pornit-o 1 zi , si electromotorul nu mai invarte absolut deloc nu face clanc nimic,porneste doar impinsa Intrebarea mea este urmatoarea : Cum se poate verifica electromotorul ca sa nu muncesc sa il dau jos degeaba si sa il pun la loc sa faca la fel ? Ma refer cum fac sa ii dau curent pe direct de exemplu? sau ce altceva ar putea fi. mersi. Masina : volvo s40 99' 1.6i le: i-am dat si curent de la alta masina crezand ca este bateria insa nu a vrut sa o ia de loc.
  5. Pilot automat

    multumesc de raspunsuri
  6. Pilot automat

    Salutare,am achizitionat recent un volvo s40,am o intrebare.. cum setez pilotul automat? am pe semnalizare un buton cu + - si resume si in bord deasupra cd-playerului un buton rotund cu mai multe trepte si doua butoane set info si reset parca.