IonutG

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About IonutG

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto volvo s40
  • Fabricatie 2001
  1. Martor ABS si Airbag

    senzorul ABS provoaca toata cauza ( spusa de tipul care a facut diagnoza ) PS : eu am schimbat toata chestia din interiorul rotii ( nu stiu exact cum se numeste din simplu motiv ca nu ma price ) .... era de forma rotunda si parea a fi asemanatoare cu un disc de frana doar ca imi amintesc ca era ceva mai lat >
  2. Martor ABS si Airbag

    Salut eu am un volvo s40 / 2001 / 1783 cc / 90 kw / 148 000 km /tipul motor B4184S2 . din pacate si eu am cei 2 martori apronsi in bord ( airbag si ABS ).la mine mai exact ABS-ul se manifesta ciudat si anume in momentul in care franez si ajung la o viteza mai mica mi se activeaza ABS-ul ( se aude caraitul specific lui ca atunci cand se activeaza ) Problema este ca in momentul in care el se activeaza nu imi mai tine frana de picior ( sunt nevoit sa apas si sa ridic piciorul pana cand nu se mai activeaza ABS-ul. in cazurile de panica trag frana de mana si se opreste masina ( abs-ul se activeaza undeva sub 20 km/h si aproape doar atunci cand tin piciorul apasat pe frana mai mult timp). pot spune ca eu la un moment dat am schimbat abs-ul ( problema este pe partea dreapta fata, de altfel in locul respectiv a si fost lovita ) . La un moment dat am schimbat abs-ul iar ABS-ul ce a fost schimbat l-am luat dupa un volvo diesel 2.0 si am pus p a mea ... oare nu sunt compatibili sau de ce persista problema ? Cat despre airbag am inteles ca va trebui sa umblu la firele de sub scaunul soferului ( rezultat de la diagnoza ) Imi cer scz daca am scris putin cam mult dar am incercat sa fiu sa cat mai explicit pentru ca sper, cu ajutorul vostru sa rezolv problema care ma cicale de aproximativ un an . Multumesc !
  3. Ce fel de ulei ?

    Salut ! Am nevoie de sfatul vostru. Eu detin un volvo s40 / 2001 / 1783 cc / 90 kw / 147 000 km /tipul motor B4184S2 . A sosit momentul in care " pisicuta " mea are nevoie de mai multa atentie. Mai exact m-am decis sa schimb tot ce inseamna lichid in ea. 1. Ulei motor. 2. Ulei cutia de viteza. 3.Ulei servo-directie 4. Lichid frana ( in masina nu se stie ce tip de ulei se gaseste ) (odata cu schimburile de ulei am sa schimb si filtru aer,polen,ulei motor,combustibil,uscator ) Sfatul de care am nevoie ar fi sa imi spune.ti ce tip de ulei este recomandat pentru modelul meu de masina ( din ce am citit pe forum nu m-am decis pentru ca nu este nimic clar . am observat ca depinde de anul/ km din bord / cc ) Cel mai recomandat producator de ulei ( si nu numai ) am observat ca este REVANOL SAU CASTROL .( EU AM SA VA ROG SA IMI RECOMANDA-TI UN ULEI PE CARE L-ATI FOLOSIT VOI SI CARE AJUTA MASINA SA SE SIMTA " MAI TANARA ". PS: In cazul in care am gresit sau am omis ceva anume va rog sa ma corecta.ti sau sa ma completa.ti.(Este prima mea masina si nu ma pricep exact ce ar trebui sa schimb si la ce anume sunt nevoit sa fiu atent.dar din punctul meu de vedere este un volvo si merita sa fie rasfatat si ceva atentie ) Va Multumesc !!!