georgeh

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About georgeh

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie germania
  • Auto volvo s40
  • Fabricatie 2003
  • Auto 2 opel astra f
  • Fabricatie 2 1997
  1. S40 2003 fara compresie

    din pacate locuind la 300km departare de berlin a trebuit sa le trimit banii in avans pt a imi da actele masinii si mi au trimis fara contract de vanzare cumparare..asa ca am intocmit unul cu propretarul din acte..deci nu am cum sa fac plangere fara sa intru si eu la belele.... dar on topic...lipsa compresiei poate fi cauzata de o posibila sarire de la punct a distributiei? inca nu am gasit un mecanic roman care sa se uite la masina si nu as vrea sa o dau pe nimic fara sa stiu macar care este cauza...
  2. S40 2003 fara compresie

    am mai vb cu cativa mecanici pe aici (tot nemti) si toti imi baga aceeasi placa..si anume ca le trebuie echipament volvo special pt a verifica ce anume este in neregula...unuii mi au recomandat sa schimb motorul..dar doar manopera ma costa 900euro..
  3. S40 2003 fara compresie

    @bogdan g...cam ai dreptate in legatura cu ei..nu sunt chiar corectii pe care mi i imaginam...oricum am sa caut poate gasesc un romanas priceput. @lik1999 regiunea thüringen orasul arnstadt.
  4. S40 2003 fara compresie

    aha am sa mai incerc odata...intre timp ma uitam acum pe un forum nemtesc despre o problema similara si a rezolvat o schimbat piesa de mai jos ( nu reusescc sa ii gasesc o traducere care sa insemne ceva in romana)
  5. S40 2003 fara compresie

    din pacate nu ma pot baza decat pe ceea ce mi au spus pt ca nu am putut intra in hala...iar acum masina nu mai porneste deloc.
  6. S40 2003 fara compresie

    Buna ziua, sunt nou pe forum si de aceea simt nevoia sa imi cer scuze de la inceput pt eventualele incalcari de regulament.. Recent am achizitionat un volvo s40 1,8 sport 2003 de la un dealer din berlin, dupa nici 1000 de km intr o dimineata in drum spre munca mi a murit motorul in mers si dintr o mare prostie am incercat sa il pornesc in timp ce masina inca rula. Din acel moment mi a aparut pe bord martorul de check engine iar masina a mai pornit de 2 ori fara sa mai depaseasca 90km/h si 2000 de turatii. am fost cu ea in service unde mi s a spus doar ca nu mai am compresie in unul dintre cilindrii. Problema este ca locuiesc in Germania si nu stapanesc foarte bine limba pt a dialoga cu mecanicii de aceea va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi....care ar putea fi cauza (distributie, bloc motor fisurat, vreun senzor...) multumesc anticipat!