Nicoleta

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nicoleta

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Magurele
  • Auto Volvo C30
  • Fabricatie 2009
  1. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Imi pare rau, dar din motive etice nu pot da nume. Oricum, nu cred ca vei ajunge la acest service...pt ca este din jud ilfov. Ideea este ca puteau spune de la bun inceput ca nu au soft pt volvo si asa era mai corect.
  2. Avarie "tournez volant redemarrez"

    M-a salvat autanul )) Nu ma arunca din scaun...dar, se simte o diferenta cu lichidul schimbat. Multumesc! )
  3. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Buna dimineata! Se pare ca din explicatia mea, s-a inteles cu totul altceva...nu aveam volanul blocat, baterie noua, pur si simplu se auzea un tacanit in bord, mesajul mentionat mai sus si masina nu mai pornea. Recunostea cheia, dar nu stiu din ce motive, comanda nu ajungea la electromotor. Important este ca s-a rezolvat, datorita lui Midnight Caller si Brava! Mentionez ca masina a stat vreo 2 zile la un service... unde, chipurile, i s-a facut diagnoza si s-a ajuns la concluzia ca ar fi contactul de vina si mi s-a recomandat sa merg la reprezentanta (care ma programau saptamana viitoare). Norocul a fost ca l-am contactat pe Midnight Caller si am ajuns la service-ul lor, unde s-a rezolvat problema. Acum stiu la ce service sa merg si ii recomand tuturor. Multumesc, baieti!!!
  4. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Mda...astia de la service asa au spus... Nici nu stiu cum sa procedez. Poate ar fi mai bine sa merg sa reprezentanta? sau poate imi recomandati un service?? Multumesc.
  5. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Va multumesc pt sugestii. Am incercat tot ce mi-ati sugerat, dar fara succes. Am dus masina la un service, in apropiere, si mi s-a spus ca ar trebui schimbat contactul de pornire. Ce furnizori de piese volvo cunoasteti?
  6. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Multumesc, Brava, pt credit. Asa este, uneori si fetele se pot descurca. :-P Am incercat mai toate ipotezele, mai putin faza cu batutul. O sa incerc, astazi, sa desfac plasticele. Am vazut cum arata blocatorul. Paunionutz, mi-ar fi de ajutor daca mi-ai descrie care este acel punct anume. Multumesc. In cazul in care nu o sa mearga, ce service uri recomandati?? Multumesc.
  7. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Mentionez ca am incercat sa misc volanul, stanga-dreapta si sa repornesc...dar nimic. (
  8. Avarie "tournez volant redemarrez"

    Multumesc pt raspunsul prompt, midnight. Si cam care ar fi motivul sa se strice? Intreb ca sa inteleg.. Ai idee cam cat m-ar costa, acest blocator?
  9. Buna ziua, Numele meu este Nicoleta si am achizitionat de curand un volvo C30, an 2009. In aceasta dimineata nu am reusit sa o pornesc, in bord avand avaria "tournez volant redemarrez" si de asemenea, in momentul in care introduc cheia se aude "tic tic tic". Sa fie de vina bateria?? Ce-i de facut in acest caz?? Multumesc anticipat.