Nicoleta

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nicoleta


  1. Ceva de genul...ideea e ca masina ar fi pornit si inainte sa ii sterg eroarea pt ca releul de demaror cupla. Nu stiu ce au facut (sau n-au facut cei de la service-ul precedent). Si pt ca practic nu am reparat nimic ci doar am pus la loc, s-a perceput doar tarif de diagnoza

    Cei de la service-ul precedent au spus ca nu au facut nicio interventie...mai mult nu stiu, ca nu am fost acolo. Masina a fost tractata si au facut doar diagnoza, chipurile....

    Cum se cheama service-ul initial, sa stim si noi, sa-l ocolim?

    Imi pare rau, dar din motive etice nu pot da nume. Oricum, nu cred ca vei ajunge la acest service...pt ca este din jud ilfov. Ideea este ca puteau spune de la bun inceput ca nu au soft pt volvo si asa era mai corect.


  2. Buna dimineata! Se pare ca din explicatia mea, s-a inteles cu totul altceva...nu aveam volanul blocat, baterie noua, pur si simplu se auzea un tacanit in bord, mesajul mentionat mai sus si masina nu mai pornea. Recunostea cheia, dar nu stiu din ce motive, comanda nu ajungea la electromotor. Important este ca s-a rezolvat, datorita lui Midnight Caller si Brava!

    Mentionez ca masina a stat vreo 2 zile la un service... unde, chipurile, i s-a facut diagnoza si s-a ajuns la concluzia ca ar fi contactul de vina si mi s-a recomandat sa merg la reprezentanta (care ma programau saptamana viitoare).

    Norocul a fost ca l-am contactat pe Midnight Caller si am ajuns la service-ul lor, unde s-a rezolvat problema. Acum stiu la ce service sa merg si ii recomand tuturor. Multumesc, baieti!!!


  3. Multumesc, Brava, pt credit. Asa este, uneori si fetele se pot descurca. :-P

    Am incercat mai toate ipotezele, mai putin faza cu batutul. O sa incerc, astazi, sa desfac plasticele. Am vazut cum arata blocatorul. Paunionutz, mi-ar fi de ajutor daca mi-ai descrie care este acel punct anume. Multumesc.

    In cazul in care nu o sa mearga, ce service uri recomandati?? Multumesc.


  4. Buna ziua,

    Numele meu este Nicoleta si am achizitionat de curand un volvo C30, an 2009. In aceasta dimineata nu am reusit sa o pornesc, in bord avand avaria "tournez volant redemarrez" si de asemenea, in momentul in care introduc cheia se aude "tic tic tic". Sa fie de vina bateria?? Ce-i de facut in acest caz??

    Multumesc anticipat.