emilb

Membru
  • Content count

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by emilb


  1. Salut, am fost la Primus bucuresti, update soft TCM nu, ca are ultima versiune, nu au vrut sa mi schimbe uleiul decat daca sunt de acord ca in eventualitatea unor probleme aparute ulterior imi asum eu vine, PRODUCATORUL NU RECOMANDA SCHIMBUL 

    Ce sa zic, cutia merge bine zic eu, am observat la primele trepte, la viteze mici, schimba mai sport, se simte cand schimba, dupa ce treci de 3 nu se simte, iar daca plec mai tare cu ea nu se simte nimic, totodat[ se mai simte cand o pun in R de pe P un zgomot ca de tampon bulit, le am verificat nu are nici unu nimic, repet nu am socuri-cred in cutie


  2. Buna ziua, rugaminte imi puteti recomanda un service in tara, eu sunt din Sibiu, ma deplasez aproape oriunde la nevoie:D unde sa fac schimbul de ulei la cutia automata? 

    Va multumesc! 

    Emil xc60, d4awd


  3. Buna ziua, sunt posesorul unui Xc60, d4awd, 2017, 180000km, as dori sa i schimb uleiul la cutie si doream sa va intreb daca este obligatorie recalibrarea dupa schimb, la sibiu pot schimba uleiul la un service care scoate tot uleiul, o spala si baga altul, nu cred ca o pot recalibra, doar reseta. 

    Va multumesc, 


  4. Buna ziua, sunt posesorul unui Xc60, d4awd, 2017, 180000km, as dori sa i schimb uleiul la cutie si doream sa va intreb daca este obligatorie recalibrarea dupa schimb, la sibiu pot schimba uleiul la un service care scoate tot uleiul, o spala si baga altul, nu cred ca o pot recalibra, doar reseta. 

    Va multumesc,