• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

emilb

Membru
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About emilb

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie sibiu
 • Auto volvo s80
 • Fabricatie 2010

Recent Profile Visitors

612 profile views
 1. Buna ziua, detin un volvo s80 D3 din 2011, automat, si am 1, 2 probleme electrice. 1. panoul de comenzi geamuri si oglinzi de la sofer nu functioneaza, apare eroarea B11D187-Magistrala de date LIN-Lipseste semnalul precizez faptul ca usa a fost desfacuta, au fost gasite 3 fire duse in usa, la colierul de la incheietra usii cu restul masinii,panoul de comanda schimbat, dar nu merge.   2. pozitiile spate si display-ul de la sistemul audio palpaie la un moment dat, ecranul scoate si un piuit si parca se reseteaza. am avut un scurt la bricheta din fata, nu stiu ce are, sigurante noi, schimbate Daca se poate o parere, o solutie, Va Multumesc! Emil
 2. buna ziua,

  ma puteti ajuta saptamana viitoare cu un update soft cutie pentru un volvo s80 d3?

  multumesc!

 3. Ventilator habitaclu

  buna ziua si La Multi Ani! Multumesc pentru ajutorul oferit , am reusit cu greeeeeuuuu sa desfac toata masina si sa o reasamblez(glumesc), ventilatorul era blocat, din aceasta cauza releul se arsese!  
 4. Ventilator habitaclu

  ok, CCM banuiesc ca este piesa despre care spun eu modul comanda ventilator!sau gresesc? si este pozitionat banuiesc pe langa ventilator, asa ca in mod normal ar merge schimbat prin scoaterea ceasurilor de bord nu?
 5. Ventilator habitaclu

  ok, multumesc mult de ajutor!!! sper sa reusesc ceva ! azi eu si gogu(electricianul ne am uitat ca boii la poarta noua)
 6. Ventilator habitaclu

  ok, am inteles, dar prima oara ar trebui desfacute ceasurile nu?ca sa vedem ce si cum!?!    
 7. Ventilator habitaclu

  ok, am inteles dar la mine trebuie schimbat numa releul acela(modul comanda ventilator este un fel de siguranta mai mare cu 6 craci din ce am putu vedea in imagini la piese) l-am gasit ca si piesa separata, am nevoie de vreo presa pentru operatia aceasta? multumesc! 
 8. Ventilator habitaclu

  nu sunt din Bucuresti, sunt din sibiu!?!:(
 9. Ventilator habitaclu

  daca te rof frumos, ma poti lamuri si pe mine cum se poate schimba?
 10. Ventilator habitaclu

  si?pana la urma merge numai cu demontarea bordului?
 11. Ventilator habitaclu

  Buna ziua, Detin un Volvo S80, D3 din 2011, automat. Acum o saptamana ventilatorul de interior a incetat sa mai functioneze.Am fost la un service auto, au pus diagnoza, au facut masuratori, ventilatorul nu mai primeste tensiune normala, si mai arata faptul ca modulul de comanda ventilator este ars. Gasit piesa 200ron pe producator, vine in 5 zile lucratoare sa speram.:) Problema: Trbuie demontat bordul?!?!?!? A mai patit cineva asta?se poate ajunge altfel la ventilator? Multumesc!
 12. bloc de valve

  Nici, nu știu unde sa fac, sunt din sibiu
 13. bloc de valve

  Bună Nu am schimbat blocul de valve, mașina se comporta la fel, în momentul în care se încălzește uleiul în cutie, da șocuri la viteza mica și atunci când frânez
 14. smucit/gol aer plecare de pe loc

  buna, clapeta a fost curatata, demontata de pe masina, am luat un ulei de curatare, montata la loc si merge!
 15. smucit/gol aer plecare de pe loc

  Buna ziua, Am revenit cu altr detalii, am avut probleme cu clapeta de acceleratie, am remediat problema si din cate vad nici nu mai da socuri!