Alex74

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alex74

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto Volvo S46 1,6 D
  • Fabricatie 27
  • Fabricatie 2 0
  1. Gata , am rezolvat problema! Un baiat super-destept din Ploiesti mi-a scrs un soft nou si masina merge perfect. Cand ma gandesc ca cei de la Volvo mi-au pus un soft de la un alt model...
  2. Am schimbat si EGR-ul si tot degeaba. Mai nou, acum are foarte multe momente cand "da in nas"... Chiar nu mai stiu ce sa fac.
  3. Buna dimineata! Masina este tot in service dar am o noutate: nu este de vina calculatorul (ECU)! Au fost schimbate doua calculatoare cu softul fara filtru de particule, nu mai apare nici o eroare ba chiar s-a turat de doua ori foarte bine dupa care a revenit in modul avarie... Probabil este ceva minor care nu apare pe tester.  Ca o ciudatenie, cand este pe tester si-i scoate mufa de la EGR apare eroare la ESP...??? A mai ramas sa incerce luni sa puna un EGR care merge si sa vada daca nu cumva este un scurt in EGR-ul dupa masina... Daca are cineva vreo idee il rog sa-mi spuna.  
  4. Astazi am luat masina de la service, tot la fel, verdictul fiind ca-mi trebuie calculatorul. Ma poate ajuta cineva? Seria calculatorului este: 0281.011775 Mi-au spus ca-mi trebuie sa aiba seria asta si daca-l am se rezolva. Poate ma puteti sfatui de unde pot sa-l cumpar sau poate are cineva...
  5. Pai ceva de genul ce spui tu mi-au spus cei de la service ca vor sa faca, adica sa aiba softul original si dupa aceea nu stiu ce modifica, copiaza... nu ma pricep. 
  6. Tare imi e ca problema nu este din soft ci este altceva si nu descopera nimeni... Deja merg pe a 2-a luna fara masina   
  7. Pai nu mai are filtru de particule... Asa a venit din Olanda (au inceput si ei sa faca d'astea).  
  8. Mda... Imi poti spun cat ar costa ?
  9. Buna dimineata! Sunt nou pe acest forum si as dori sa va povestesc ce am patit: Am cumparat un volvo S40 1,6 diesel care are 310.000 km si incepand de a 2-a zi nu se mai tureaza mai mult de 3000 ture. Am fost la mai specialisti de soft-uri care mi-au spus ca softul este de V50 si trebuie softul original care nu se gaseste decat la Reprezentanta si ca nu mai are filtru de particule. Am fost la Reprezentanta pentru a-mi pune softul original si dupa aceea cei de acolo mi-au spus ca le apare o eroare la bujii... Am ajuns la mecanicul meu si cand a incercat sa-mi scoata a 3-a bujie mi-a spus ca este rupta (eram de fata si stiu ca nu a rupt-o el). Tot el mi-a spus ca nu are cum sa fie problema din bujie si ca sa-mi demonstreze acest lucru a pus o bujie noua la masa si cand a pornit motorul s-a turat pana la 5000 ture dupa care "a dat in nas " de 2 ori si din nou aceeasi problema: nu se tureaza mai mult de 3000 ture. Nu stiu ce sa mai fac... Apropos sunt cu masina prin service-uri de 2 luni toata lumea spunand ca este o problema de soft! Daca a mai avut cineva aceasta problema il rog sa-mi dea un sfat. Multumesc anticipat!
  10. Cei de la Reprezentanta mi-au dat o factura proforma in valoare de 18.600 lei...??? si o factura in valoare de 511 lei care cuprindea instalare soft si verificare releu bujii pe care am achitat-o. Mi-au spus ca are calculatorul lipit cu silicon si dupa ce schimb bujiile sa vad daca mai apare vreo eroare. Adica pas cu pas, spunand ca doar asa pot sa remedieze problema... Mai pe romaneste nici ei nu stiu ce are.
  11. Buna dimineata! Sunt nou pe acest forum si as dori sa va povestesc ce am patit: Am cumparat un volvo S40 1,6 diesel care are 310.000 km si incepand de a 2-a zi nu se mai tureaza mai mult de 3000 ture. Am fost la mai specialisti de soft-uri care mi-au spus ca softul este de V50 si trebuie softul original care nu se gaseste decat la Reprezentanta si ca nu mai are filtru de particule. Am fost la Reprezentanta pentru a-mi pune softul original si dupa aceea cei de acolo mi-au spus ca le apare o eroare la bujii... Am ajuns la mecanicul meu si cand a incercat sa-mi scoata a 3-a bujie mi-a spus ca este rupta (eram de fata si stiu ca nu a rupt-o el). Tot el mi-a spus ca nu are cum sa fie problema din bujie si ca sa-mi demonstreze acest lucru a pus o bujie noua la masa si cand a pornit motorul s-a turat pana la 5000 ture dupa care "a dat in nas " de 2 ori si din nou aceeasi problema: nu se tureaza mai mult de 3000 ture. Nu stiu ce sa mai fac... Apropos sunt cu masina prin service-uri de 2 luni toata lumea spunand ca este o problema de soft! Daca a mai avut cineva aceasta problema il rog sa-mi dea un sfat. Multumesc anticipat!