Porche1985

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Porche1985

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto V70 XC 2,5T
  • Fabricatie 0
  • Fabricatie 2 0
  1. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Rezolvat si cu distributia,nu necesita calare axe sau arbore(conform autodata), McCiuken are dreptate.Pentru 2.4t nu ai nevoie de cale pt. arbore sau axe, doar atentie la semne.Procedura: se declipseaza vasul de expansiune si cel de servo si se dau intr-o parte,demontat curea de accesorii,demontat capac superior distributie,demontat capac lateral distributie.Se monteaza capacul superior la loc (pe el avem semnele de fabrica) si se trage la semne, pentru a nu demonta fulia de la arbore avem jos la arbore o aparatoare de praf a curelei dd distributie.Se demonteaza aparatoarea respectiva(2 suruburi de 10) si avem acces la curea.Se slabeste intinzatorul de la cureaua de distributie si se scoate cureaua, curatam bine cu spray curatitor locul respectiv, demontat pompa apa,intinzator si rola ghidaj.Procesul este invers si atentie la intinzator, are 3 trepte de intindere conform temperaturii motorului din acel moment.Eu l-am reglat pe mijloc, temperatura medie. Stie cineva unde gasesc bucsa pentru tamponul antibasculare de sus stanga? Acum mai raman amortizoarele pe spate cand avem timp.   
  2. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Nu stiu ce sa zic, daca a disparut nu-i caut prea mult in coarne.Acum i-am cumparat cureaua de distributie (auto a stat parcat 4 ani), motorul este 2.4T 200 de caluti(nu 2.5t cum am crezut prima oara). Ceva sfaturi de cum se pune la punct, am obs. ca nu se caleaza/blocheaza arborele sau axele, doar semne. Gresesc?....este primul Volvo si vin dupa Golf:)).  Multumesc!
  3. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Am schimbat becul de la numar si a disparut eroarea :)))))).Nebunie curata:))))
  4. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Ok,merci..ne auzim atunci la sf. saptamanii ca sunt la munca pana seara la 22:00.:)   O zi buna!
  5. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Este ok,vin maine la tine la garaj pentru un test,de preferat la 8 dimineata daca se poate.Stau in sectorul 3,lasa-mi un nr. de tel si pretul pt. test.Multumesc!
  6. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Neata', sunt din Buc., unde gasesc pe cineva cu un tester pt. Volvo?...si poate un nr. de tel.. Multumesc pt. raspunsurile rapide:).
  7. Sfat achizitionare Volvo XC70 2001

    Salut,sunt nou aici si de 2 zile am cumparat un XC 70 2.5T,am in bord o eroare ''77''... urgent service.Ceva informatii pot afla de la voi? Multumesc!