florrin2008

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About florrin2008

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie suceava
  • Auto volvo V50 2.0 D 136cp D4204T
  • Fabricatie 0
  • Fabricatie 2 0
  1. locatie bujii incandescente d4204t

    Va salut din nou si va doresc un an mai bun si mii de kilometri fara probleme !!! Am reusit sa verific bujiile incandescente dar fara a le demonta, nu stiu sigur daca e ok dar va rog sa mi spuneti voi daca e bun asa. am folosit un cablu pe care  l-am conectat la plusul  bateriei si dupa ce am scos mufa de la cablajul bujiilor le-am luat la rand si la fiecare au aparut scantei. Din cate stiu la cele arse nu ar tb sa apara. Pana aici toate bune ,marea mea dilema a aparut ulterior cand am zis sa verific daca releul trimite curent catre bujii:  la acea mufa care vine de la releu am pus un bec si i am dat o masa  si apoi hai sa pun contactul. Partea interesanta aici apare:  bag cheia in contact si se aprinde becul........am ramas masca....a stat aprins aprox 15s  dupa care s a stins, mut cheia pe I , II, spirala din bord s a stins in secunda 2  , becul pe care l am pus nu s a mai aprins  cand am pus pe II. Mentionez ca la verificarea asta moturul inca era cald cu apa la apx30/40*. Deci din punctul meu de vedere e rau pt ca nu ti poti da seama cat sa lasi cheia pe poz 0.  Au fost zilele astea temperaturi de -10/-14, a pornit la a doua cheie ....  Rugamintea mea pt cunoscatori e sa mi spuneti daca e normal sa functioneze astfel la volvo v50 2.0D sau e o probl la mine. Eu stiam ca dupa ce se stinge spirala din bord poti porni dar la mine deja in momentul ala bujiile cred ca sunt reci. 
  2. locatie bujii incandescente d4204t

    va multumesc mult! voi incerca intai sa le verific fara sa le demontez. cu toate ca mi se pare destul de greu in pozitia in care sunt pe motor
  3. locatie bujii incandescente d4204t

    buna ziua!  as dori sa va rog daca ma puteti ajuta  cu o fotografie a locului in care sunt dispuse bujiile incandescente  la V50 2.0D 2006 motor D4204T , am incercat sa le vad pe cele postate mai sus dar din pacate nu mai apar.  Temperatura exterioara e undeva la 0 grade si la pornire  spirala din bord se stinge f repede ,exact ca la  +30 de grade exterior.  As dori sa le verific dar avand in vedere ca detin masina de prin septembrie nu prea cunosc multe amanunte in materie. sau va rog sa mi sugerati ce ar tb verificat mai intai. daca exista vreun releu sau  senzor, etc.  N as vrea sa ma apuc de demontat ceva de aiurea....    Am uitat sa mentionez...de pornit a pornit la a doua cheie..n am last sa invarta prea mult si sunt de parere ca bujiile nu si mai fac treaba.  Pana sa devin posesor de V50 am avut un VW golf 4 1.9 tdi de care am fost f multumit  ,din 2007 si pana anul acesta pornea la sfertul sfertului chiar si la -33 de grade....   In speranta ca ma puteti ajuta va Multumesc anticipat !