dragos.sion

Membru
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dragos.sion

  • Rank
    Nou venit
  1. Adaptare scaune S80 pe alta masina

    Va multumesc pentru raspunsuri! Deabia astept acuma sa termin cu un examen si apoi ma pun pe cautat o pereche de scaune poate gasesc ceva la pret bun. Probabil tot pe forum voi posta poate gasesc ceva  
  2. Adaptare scaune S80 pe alta masina

    Multumesc pentru pozele oferite! Personal nu am mers cu S60 sa pot spune despre diferenta de comfort intre s60 si s80 la scaune. Pentru ca daca sunt mai inguste la s60 s-ar putea sa optez totusi pentru ele. Din experienta voastra sunt superioare la s80 fata de s60? 
  3. Adaptare scaune S80 pe alta masina

    Wow avx super treaba arata excelent!  Acuma chiar ca m-ai ambitionat sa fac si eu :x De curiozitate cat te-a ajuns toata distractia? A trebuit sa sudezi improvizat adaptor pentru bolt pattern la Dacie scaunelor sau adaptarea s-a facut pe podeaua masinii?
  4. Adaptare scaune S80 pe alta masina

    Ai dreptate voi incepe prin a face acest lucru. 
  5. Va salut! Va abordez cu o problema mai ciudatica si mai dubioasa probabil. Am avut ocazia sa merg cateva zile cu un volvo s80 din 2003 si trebuie sa recunosc ca m am indragostit de scaunele acestei masini. Nu vorbesc de acceleratie, comfort si alte lucruri... :|♧ Intrebarea mea e daca as putea lua de la dezmembrati niste scaune de s80 (doar sofer si pasager ma intereseaza) cu reglaje manuale desigur si sa le montez pe alt model de masina, de la alt producator. Aveti experienta vizavi de cum s ar putea face o asemenea operatiune sau daca e posibil/ eficient din punct de vedere financiar? Am vazut ca se pot achizitiona scaunele fata cu aproximativ 100 euro.