VladD

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VladD


  1. Salut,

    Aceleasi simptome le are si S40-ul meu. Acum 2 ani i-a fost schimbat radiatorul (condenser) si facuta reincarcarea cu freon. Anul acesta in martie a inceput sa bage aer rece doar pe partea soferului, iar pe partea pasagerului aer cald. Am reincarcat cu freon imediat dupa, a tinut pana luna aceasta cand se intampla acelasi lucru. La cele 2 service-uri la care am facut reincarcarea mi-au spus ca instalatia nu are pierderi, dar dintr-un motiv inainte de prima reincarcare aveam in jur de 150g ramase, iar inainte de a 2-a reincarcare in jur de 200g. La al 2-lea service tipul mi-a spus ca e posibil sa fie crapat vaporizatorul (evaporator). Am atasat si o digrama. 

    Inainte sa-l schimb vreau sa ma asigur ca el e problema (nu doar sa presupun). Cum se poate verifica?

    Multumesc!

    AC-diagram-resized.png


  2. Salut,

    Poti sa gasesti mai multe informatii despre sistemele audio si formatele audio aici: http://new.volvocars.com/ownersdocs/2008/2008_S40/08s40_10.htm#pg230

    Pe scurt, indiferent daca folosesti conectorul USB sau CD player-ul e recomandat sa stochezi pe device/disc doar continut media intr-un format comun precum mp3, wma sau wav. Exista exceptii in care anumite versiuni ale acestor formate sa nu poata fi redate.

     

    1 person likes this