claudios60

VOLANTA BIMASA

30 posts in this topic

Eu am mers pe volanta si kit ambreiaj nou. Este mult de lucru si piesele SH la consumabile sunt loterie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu mare nedumerire... Am schimbat tot kitul de ambreiaj acum 2 ani de zile,in cauza este un volvo s60 2012 D2, am pus bineinteles sachs si am facut chiar azi o mica verificare la masina totul bine si frumos plec de la service si cum in București este frumos sa stai in aglomeratie apas ambreiajul ca un om linistit si vad ca imi bate usor... Nu bag de seama mai merg un pic si se mai aude o data ajung in parcare o las pe liber nu se aude apas iar ambreiajul nimic si repet actiunea de vro 2 3 ori si nu se aude.... Intrebarea mea este s-a dus asa de usor volantul sau rulmentul sau nu stiu ce sa mai zic???? ... Toata ziua am citi peste tot.... Va mulțumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce daca este Sachs!

Este I.H in ale pieselor?!:)

Nu prea am inteles! Ai schimbat kit-ul azi si ai observat ceea ce spui?!

Piesele A.M. sint cum sint ,stii prea bine.Fiind acoperit de garantie acolo unde ai facut operatia  poti rezolva pe garantie. Cind sint probleme cu volantul il simti in pedala cind si cind ,atunci cind apesi pedala foarte putin dar dupa ceva uzura.

Rulmentul iti poate face probleme ,zgomot  dupa ce eliberezi pedala.Oricum nu este o regula fiind hidraulic si nu cu pirghie (modele f .vechi).

Una peste alta cit timp esti in garantie procedezi conform.

Ca si sfat  in viitor ,cumpara OEM acolo unde este uzura mare si se cer componente foarte bine lucrate si verificate spre vinzare(nu sint imbatabile ca si durata in exploatare dar sint cu muuult peste A.M . Nu vei avea surprize ca sa iti pice in 2,3 ani.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cam s-a dus garantia, cam acum 2 ani prin august am schimbat kitul ... Acum nu stiu ce sa zic am mai pornit-o si vad ca dupa 30 de pedale de ambreiaj si pornit la rece nu se mai aude dar o mai las sa vad daca o sa mai inceapa si sa imi faca mai mult timp nu doar de 2 sau de 3 ori acum nu stiu ce sa mai zic si de piese... Unii spun ca Sachs este bun altii ca Luk dupa ce am citit comentariile de aici cam nu prea mai ai incredere in nimeni... Revin cu informatii! Sarbatori fericite si drumuri fara peripeții! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da. Nu este o problema daca mai "bingane" usor  cind si cind.Cit timp nu va vibra asa de tare incit sa iti distruga tampoane motor ,poti circula linistit

Traim in globalizare  si se produce peste tot si eventual mai aproape de Europa.(vezi printre altele  TR ,R ,BG,etc

Simti cumva  o garantie ,un reper moral sa ii zic asa, cind marci gen Luk,Sachs ,etc produc pentru Volvo insa cind achizitia  clientului se face strict pe repere  A.M. intervine sansa ,norocul.

Totusi cind sigla Volvo este aplicata peste aceste marci ,comporta un alt checking ,alt statut si pret in consecinta(OEM) .Rateuri foarte mici sau deloc.

Nu este noutate ce zic  iar auto este un consumabil pina la urma care inghite bani si timp pentru intretinere.Ca atare este bine sa ii inlocuiesti componentele cu altele de origine  si uiti de probleme mult timp.Insa vorbind in general cum nu toata lumea poate sa platesca sume mari, incearca sa faca compromisuri cit mai bune  ca sa isi rezolve problemele.:) In fine!

Sanatate ,Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa ne auzim  cu bine in 2022!:happy12:

Edited by Vvolvo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now