• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

kecs

Membru
 • Content count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Good

1 Follower

About kecs

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 01/01/1979

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Targu Mures
 • Auto V70 D5 D5244T
 • Fabricatie 2002
 • Auto2 V70 2.5 D5252T motor de vanzar
 • Fabricatie2 2001

Recent Profile Visitors

2,698 profile views
 1. Caseta directie S60

  @vinovatu000 Nu, era din tabla, nu din plastic
 2. Achizitionare DiCE

  Eu in 2013 am luat de aici
 3. Problema turatie XC90

  Linkul corect:  
 4. Problema turatie XC90

  Verifica sistemul vacuum de la cap la coada. https://m.youtube.com/04aac74a-6874-4c33-a59f-0f62617b73f3
 5. Problema turatie XC90

  Geometria turbinei sigur (100%) e curata?
 6. Problema turatie XC90

  Ai incercat sa inlocuiesti turbo air inlet pipe-ul? Debitmetrul?
 7. Suport motor.

  Lemförder, Corteco sau Hutchinson
 8. Caseta directie S60

  Puneam un prieten sa tina volanul si cu rotile in aer apucam la orele 9 si 3 roata si o puteam misca. Un pic. Mai putin de 1 cm. Acest joc a ramas. Capetele de bara si bieletele directie sunt noi, Lemförder.
 9. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Satul de eroarea de la ceasurile de bord, in week-end am facut upgrade la DIM-ul facelift (dupa 2005) cu LED. Fabricat un adapor (pt. ca mufa verde nu se potrivieste cu DIM-ul nou). Discutat cu hackerul care mi-a programat noul DIM pe masina, si - in sfarsit  - mi-a si schimbat afisajul din germana in engleza (asa cum am solicitat). Toate bune si frumoase. Azi am facut ITP-ul. Without advisories.
 10. Problema turatie XC90

  Ti-am pus o diagrama cu cauze si probabilitati. De ce nu pornesti de acolo? E o eroare destul de nasoala cu implicatii financiare... In primul rand verifica tampoanele motor daca tin vacuum. Ai nevoie de un pistol vacuum. Dupa aia verifici intercoolerul sa nu fie spart sau bombat. Si asa mai departe. Daca masina a fost folosita mult in regim urban, e posibil sa ai geometria la turbo blocata. Lasa service-urile ca te storc de bani, si ramai cu masina nereparata. Pune mana si repara-ti masina singur. Daca nu poti fa o vizita la Bogdan G sau Midnight Caller. Amandoi sunt experti in Volvo
 11. Inmatriculare masina uzata

  GRESIT. https://blog.epiesa.ro/acte-necesare-numere-rosii-pregatesti-prima-inmatriculare-a-masinii/ https://alco-inmatriculari.ro/autorizatia-de-circulatie-provizorie-numerele-rosii/ RCA pt. nr-e rosii se face FARA CIV de la RAR. Un prieten si-a obtinut nr-e rosii saptamana asta (marti) si abia vineri (alaltaieri) si a facut PROGRAMARE (pe 17 iulie) la RAR. End of story.
 12. Inmatriculare masina uzata

  Pt numere rosii nu trebuie facut mai nimic. Te duci a politie cu dosarul pregatit (asigurare, rovigneta, cerere) si in scurt timp ti-se inmaneaza nr-ele rosii. Nu trebuie sa ai RAR-ul facut. Nu intereseaza pe nimeni daca nu-ti merg franele sau directia. Ai platit, poti circula cu nr-e rosii....
 13. Caseta directie S60

  Am strans surubul respectiv. Directia merge un pic mai greu, dar nu ma deranjeaza deloc. Din contra. Insa aveam un pic de joc in caseta, care nu a disparut.
 14. Problema turatie XC90

  La reprezentante nu as umbla cu problema asta... Ei doar inlocuiesc piese intr-o veselie....
 15. Problema turatie XC90

  Cauze posibile si probabilitatea lor. Stiu ca e nasol, m-am confruntat cu problema asta acum cativa ani. La mine problema a fost cu VNT-ul. L-am curatat de doua ori, dar tot degeaba. Pana la urma am inlocuit doar VNT-ul cu unul NOU de pe eBay (cost 70 EURO). Asta acum 3 ani. De atunci nu mai am probleme.