Guest mugur40

Noul V50

5 posts in this topic

Salut tuturor.Am citit marea majoritate a mesajelor postate in acest forum cu pareri pro si contra cu probleme si...ce mai e...As vrea sa deschid si eu un subiect legat de noua generatie Volvo. Mentionez ca sunt la a 4 masina marca Volvo. Am inceput cu un 360 motor de 2000 benzina luat din Germania care plutea parca deasupra gropilor anilor '90.Nu am avut nici o problema cu ea...la varsta de 12 ani am schimbat cate ceva la ea, lucruri minore, ce vreau sa scot in evidenta!!! - orice surub sau piulita desfaceam parca erau montate cu o zi inainte!Am trecut apoi la un 460 tot benzina (ma incapatanez cu benzina...m-a scos din multe situatii limita)...tot probleme minore, luata tot din Germania. A urmat V40 pe care inca il mai am...am ajuns la V50 tot benzina tot motor de 2000 luat !!!din Romania!!! 0 km. As incepe cu suspensia...nu mai "pluteste" ca batranul 360...si as intreba ... pe toata lumea... e normal ca numai dupa 2-3 luni capul surubului de prindere al amortizorului sa rugineasca!? In rest...e abia inceputul, chiar daca ma apropii de 10.000km si urmeaza revizia. Sunt curios de comentarii si...va mai tin la curent. Am cateva drumuri lungi de facut si sunt curios cum se comporta!!! Toate cele bune tuturor si cat mai putine vizite in service!

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Sa stapanesti sanatos masinuta, Mugur !!!

    Din pacate cuvantul de ordine in societatea actuala este GLOBALIZARE. Piesele nu mai au aceeasi calitate iar de cand Volvo a fost cumparat de Ford, au inceput o gramada de probleme... Nu voi spune ca altii "Nu mai recomand aceasta marca", insa recomand atentie mare la ce va asteptati de la noile masini pentru ca nu mai sunt ce-au fost. Personal daca va fi sa iau alt Volvo ma voi opri fie la un 850 fie la un S60 pana in 2002-2003. Nu numai din cauze financiare, cat mai ales din cauza fiabilitatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant...adica trist - am vrut sa spun...850-ul meu inca e tank si are deja 10 anisori...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu încă nu am ajuns să regret vechiul 760 pe care îl deÅ£in ÅŸi pe care acum îl conduce socrul ÅŸi bineînÅ£eles cu soacra în portbagaj pe timp de iarnă (Budulan ÅŸtie de ce), în detrimentul prinÅ£esei mele de acum, un S60, însă un bun prieten mecanic îmi spune în permanenÅ£ă să iau înapoi baraca, pt că aÅŸa îmi alintă el tancul, pt că asta nouă nu va mai rezista la trecerea timpului la fel de bine, iar fiabilitatea a scăzut mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now