Sign in to follow this  
Followers 0
baubau

nuca schimbator

6 posts in this topic

salutare,

as vrea sa reconditionez imbracamintea de piele de pe nuca schimbatorului.

stie cineva cum se demonteaza? mentionez ca e modelul space ball.

multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vazusem pe undeva un kit de reparatie/vopsire piele schimbator si volan (site autohton, in jur de 150 Ron fara transport) si din cate citisem nu necesita dezmembrarea niciunuia dintre acestea...ma pun sa caut in lunga lista de Favourites sa vad pe unde gasesc linkul (oricum intentionam sa comand si eu unul). Avand si eu tot versiunea space-ball, nu cred ca e posibil sa dai jos numai pielea de pe nuca ci doar eventual toata nuca.

Be right back cu detalii

http://www.pro-detailing.ro/kit-leatherique-revopsire-volan-p-41.html acesta era kitul in discutie (scrie ca e pt volan dar banuiesc ca nu stie substanta respectiva diferenta intre pielea de pe volan si cea de pe schimbator). Aici pot vedea si poze cu before/after : http://blog.pro-detailing.ro/revopsire-volan-cu-leatherique-steering-wheel-kit . Mentionez ca e doar pt culoarea neagra si sincer nu am gasit nicaieri pt alte culori. Din cate am inteles gama de produse Leatherique e destul de renumita si intentionez sa o incerc si eu cuat de curand (uzura e destul de redusa in cazul meu dar imi plac mie lucrurile frumoase <ahttp://www.volvo-club.ro/uploads/emoticons/default_biggrin.png' alt=':D'> )

Aici e un tutorial de inlocuire a nucii respective, in engleza cu tot cu poze (http://forums.swedespeed.com/showthread.php?136135) dar avand in vedere ca te intereseaza doar cum sa o scoti banuiesc ca prima parte e de ajuns :

"Simply push down on the shift knob and turn counter-clockwise" sau "Just push down on the knob and rotate it counter clockwise about 90degrees then pull up to remove the knob from the shaft"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exact asa se procedeaza.Asa are si a mea.Nu e greu,trebuie pusa pe liber,apasat pe nuca si rotit cam pana in dreptul soferului dupa care iese usor.Se simte la mana cand se elibereaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rezolvat cu succes. va multumesc mult.

sper sa iasa bine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

uite acilea si rezultatul.. daca nu l-ai vazut deja

post-469-0-97302700-1318675413_thumb.jpg post-469-0-94443400-1318675466_thumb.jpg

si tapiteria refacuta

post-469-0-02033600-1318675534_thumb.jpg

multumesc pentru sfaturi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0