• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
alinbuga

Flashlube - Solutia pentru curatarea supapelor ?!?!

5 posts in this topic

Salutare tuturor !

Va supun atentia unui produs/instalatie ce se gaseste si pe piata romaneasca , si anume :

Flashlube

Este un produs pentru toate motoarele , dar foarte recomandat benzinarelor cat celor alimentate cu GPL .

Nu sunt cel ce stapaneste termene tehnice foarte bine , si ...tocmai de aceea atasez urmatorul link pentru detalii :

http://www.instalatii-gpl-auto.ro/flashlube.html

Totodata , am gasit pe youtube un filmulet interesant unde este prezentata curatarea efectiva a supapelor :

,

cat si un filmulet unde este prezentat montajul sistemului :

Acum, ca am deschis subiectul, ard de nerabdare sa aflu parerea voastra !

M-am AUTOINFLAMAT !!! :))))))))))))))))))

BUGA, Alin BUGA

Este cunoscuta problema supapelor la motoarele alimentate cu GPL, totusi e vorba de motoarele vechi gen dacia berlina, la masinile moderne nu mai sunt astfel de probleme pt ca supapele sunt fabricate din aliaje foarte rezistente .

@Vita_fresh ia intreaba tu un sofer de taxi care are un Logan, vezi ce raspuns vei primi . Cati km are de cand are gaz si de cate ori a schimbat supapele? Vei fi uimit de raspuns .