• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
viorelicox

Buton deschidere portbagaj s80

6 posts in this topic

salut,

am nevoie de ajutorul vostru referitor la urmatoarea problema.

in urma cu 3 luni s-a defectat butonul deschidere portbagaj de la s80-ul meu model 2005 simptomele au fost :

- butonul de la telecomanda functioneaza ( motorul se aude si portbagajul se deschide )

- cu, cheia se deschide

- am verificat cablurile si pe direct, am masurat butonul etc , concluzia a fost inlocuirea butonului care vine impreuna cu becurile de iluminare numar inmatriculare lucru pe care l-am si efectuat

astazi dupa aproximativ 3 luni acelasi butonu nu mai functioneaza - pur si simplu, simptomele fiind aceleasi

aveti vreo idee care este motivul ?

multumesc anticipat

Viorel

Buton de calitate proasta .

Acel buton nu face altceva decat sa inchida un circuit, functioneaza pe masa (-) iar consumul este infim .

Defectul nu este de natura electrica ci de natura mecanica, adica buton prost.

Butonul a fost nou sau din dezmembrari ?

salut Bogdan,

butonul pe care l-am inlocuit a fost SH luat de la Ionut - falticeni

oricum mi se pare ciudat

@Viorel crezi ca piesele din dezmembrari sunt noi ? Este normal ca aceste probleme sa mai apara cand folosesti piese SH .

Apasa de 20-30 de ori pe el si s-ar putea s-o ia. O fi oxidat contactul. Eu asa am rezolvat plafoniera mamei de la kalos. Am dat stanga-dreapta de buton si acum sta aprinsa.