myS40

mi-am rezolvat in sfarsit problema la masina

6 posts in this topic

    In sfarsit am revenit la normal, si ma bucur foarte mult ca am reusit sa-mi repar masinuta.

  Dupa ce am fost la Volvo si m-au pus sa schimb '' senzor presiune in rampa'' degeaba si la un cost de 2100 ron , prin diverse recomandari am ajuns la un service in comuna pantelimon.

  Un service super OK, oamenii de acolo se ocupa strict de diesel-uri, sunt axati pe pompe de injectie, injectoare, ... dar numai pentru diesel.

  Am pus masina pe tester la ei le dadeau presiunea scazuta, si aus zis ca este SUPAPA DRV ( care este acelasi lucru valva de la pompa de injectie), au pus piesa si totul e ok, am lasat masina 30 minute la ei pornita sa vad daca se mai op[reste motorul si totul a decurs super bine, apoi prin oras ieri nu am avut nici o problema.  Nu aveau supapa DRV de origine volvo ci BOSCH, dar am vb si cu Alex si mi-a comunicat ca e ok si boch.

  La ei am dat 730 ron cu tot cu piesa, manopera, tester.

  Ii recomand cu toata increderea pe acei oameni de la service, dar numai pentur diesel. LUcreaza foarte bine.

  in schimb pe la reprezentanta volvo voi mai trece numai atunc cand va trebui sa schimb distributia.

  Sa auda tot popul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari!  :D

Si distributia o poti face in alta parte, nu trebuie la reprezentanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Sunt foarte mari sanse ca tot BOSCH sa fi fost si cea originala, doar ca a fost ÅŸtanÅ£ată cu part number-ul VOLVO. Pierburg mai fabrica de regula astfel de valve (de ex. valva de control a turbinei), asa ca nu-ti pot spune cu exactitate ce provenienta avea piesa originala. Atentie, BOSCH mai fabrica piese si prin Slovacia, pare-mi-se, deci pe viitor cei care au incredere oarba in BOSCH sa se uite la locul fabricatiei. Eu de ex. mi-am luat niste stergatoare lama BOSCH AeroTwin si dupa cateva luni au inceput sa lase dungulite pe parbriz. E rezolvabil, trebuie sters bine cauciucul cu o carpa aspra, insa este deranjant mai ales ca n-au fost chiar din seria "trei la zece mii"...  :protest:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sint chiar curios, se poate face ceva in astfel de situatii ?

Tu ai banii aiurea pe acel senzor de presiune ( si nu a fost chiar ieftin ) si nu ti-a rezolvat problema.

Godfather, in caz ca citesti acest mesaj, poate ne lamuresti si pe noi ce politica are reprezentanta Volvo in cazul unei astfel de situatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auzi, da' pe la OPC ai incercat ?

Stiu ca s-a zis pe aici ca nu pera ai sanse, dar macar da-le un telefon, explica-le prin ce ai trecut si vezi daca nu cumva pot sa te ajute in vreun fel.

Pina la urma tu ai fost la service cu o problema, te-au pus sa schimbi o piesa, le-ai urmat recomandarile si problema nu a disparut. Ai platit un serviciu care nu ti-a rezolvat problema.

Vad ca Horia a intrat pe forum da' poate nu a citit acest mesaj. Sau poate politica e "mergi pe burta ca l-ai facut si p-asta", ceea ce n-ar fi ceva nou/anormal ca traim in Romania.

Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now