ConstantinPopa

pornire s80 benzina

5 posts in this topic

O intrebare cunoscatorilor. Am o problema: In momentul porniri motorul functioneaza normal cca 10-15 secunde. apoi se opreste brusc. Repetind operatiunea cu contactul pus de citeva ori se intimpla acelasi lucru. Mentionez ca am verificat pompa de benzina, rezervorul, furtunele si filtrul de combustibil pina la motor, toate curate si cu debit normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe tester ce erori are masina ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate ai un cartof in teava de esapament :evil6: Mai in gluma...mai in serios ai putea verifica si toba. Mai exista posibilitatea sa ai apa in benzina. Asa a patit mama mea la kalos. Incearca sa ii bagi un aditiv de apa in benzina si sa pleci cu ea. Pune mana si ia la tine un bidon de 5l de benzina...apoi dupa ce se consuma toata benzina din rezervor pune-o. Eu asa am scapat. Tot asa ii murea si a mamei....dupa cateva secunde.

ps: Poti curata si clapeta de acceleratie preventiv.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dl. Popa imediat dupa filtrul de aer urmeaza senzorul MAF (citeste debitul de aer si temperatura). Este de forma cilindrica cu o prindere a senzorului pe la jumatate cu doua suruburi. Nu scoateti senzorul, doar decuplati-l (prin scoaterea mufei). Atentie mufa are o protectie sa nu iasa accidental. Eu asa am facut si am depistat ca acel senzor nu era "in apele lui". Deci porniti motorul cu acest senzor decuplat. Daca motorul merge bine puteti folosi masina si fara senzor pana la achizitionarea lui. La modelul '99 senzorul costa la magazin undeva pe la 9 mil lei vechi sau la dezmembrari la 1,5-2 mil.Numai bine !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now