Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scott

vand 2 buc. iPhone 3g 16gb si HDD extern 500 GB

9 posts in this topic

HDD extern Seagate de 500 GB - il am de 3 ani. luat nou din magazin. folosit putin. de regula o pornesc de 4-5 ori / luna. stochez doar datele importante pe el ca poze si filmulete de familie si din excursii si ceva muzica. fara absolut orice problema! are 3 ani si ceva. se vinde pentru ca mi-am comandat altul de 2 TB si asta imi va fi inutil + ca n-am chiar atatia bani cat costa cel nou ) are o viteza de citire / scriere foarte mare si pe usb 2.0 , 25-40 mb/s dar si mai mare pe usb 3.0 pana la 50-60 mb/s depinde de fisierele copiate. am copiat cu el si cu 110 mb/s pe usb 3.0 . zboara ! are cateva zgarieturi pe partea de sus de la chei si sticuri si alte prostii ce am mai pus pe el la inceput. pret : 200 lei (transport inclus ) dau garantie o luna sa n-aveti dubii

xkee9.jpg

http://i.imgur.com/TbIOA.jpg

http://i.imgur.com/QFEFw.jpg

http://i.imgur.com/dDdN9.jpg

http://i.imgur.com/QFEFw.jpg

http://i.imgur.com/5PLa8.jpg

http://i.imgur.com/lJJJC.jpg

http://i.imgur.com/sRLDk.jpg

2 iPhone 3g-uri . unul pe alb (al prietenei) si unul pe negru (al meu) (cu mentiunea ca i-am luat o carcasa originala pe alb doar ca n-am mai apucat sa-l montez dar includ si asta in pret, valoare 50 lei) . ambele in stare perfecta de functionare. ambele de 16 GB . am multe carcase pe alb , transparent, negru, etc cam vreo 10 carcase in total! , ambele au cutie, cablu de date original, incarcator original, am si 1 suport auto, 1 buc casti cu microfon, cel alb e pe orange (pot sa-l decodez daca se cere), cel negru e decodat. ambele au folii, arata foarte bine. o sa revin cu poze mai tarziu.

550 lei cel alb si tot 550 lei cel negru pt ca dau si carcasa alba !

tel 0723601081 sau 0741905863 , Norbert

Share this post


Link to post
Share on other sites

HDD-ul e cu alimentare externa ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hdd-ul s-a vandut

detalii despre telefoane...

1. iPhone 3G 16 GB - Negru . Stare functionare perfecta. Bateria tine bine. si 3 zile daca nu utilizati wifi-ul. cu wifi si muzica 2 zile.

accesorii: cutie, cheita pt sim, incarcator original, cablu de date original, 3 huse (2 din silicon (cel negru si cel transparent) si unul din plastic (cel negru perforat), dock pentru masa (e home made dar e foarte bun, deci practic primiti 2 cabluri de date). in pret mai este inclus si o carcasa originala de schimb pe alb pentru ca cel negru s-a crapat jos la mufa (problema des intalnita la acest telefon) trebuie doar dus la service sa-l schimbe. si daca-l duceti in service trebuie curatat de praf pe interior ca a intrat un pic de praf. nu se vede la utilizare normala doar la soare sau daca va uitati atent.

Pe spate sunt foarte multe zgarieturi in schimb pe ecran nu e nici macar cea mai mica zgarietura ( a avut folie tot timpul! )

telefonul in rest funtioneaza perfect. wifi, bluetooth, camera, touch, butoanele fizice, are semnal, difuzor, microfon, totul functioneaza. Nu preia semnal de GPS din cauza basebandului. cautati pe youtube, "6.15.00 baseband no gps" e un lucru obisnuit. practic prin softul de baseband care e instalat acuma nu poate receptiona semnale de gps asa ca gpsul e nefunctional acuma, asta a fost compromisul pe care l-am facut ca sa-l decodez. deci este decodat, merge in orice retea.

are soft 4.2.1 acuma, pot sa-l livrez cu asta sau pot sa pun inapoi 3.1.3 cu care functioneaza mult mai bine!

pretul include : iPhone 3g 16 GB - negru, decodat + o spate originala pe alb + 3 carcase protectoare + incarcator + cablu de date + dock + cutie + cheita

http://imgur.com/a/6sjNC#0

Pret : 550 lei

2. iPhone 3G 16 GB - Alb . Stare functionare perfecta. Bateria tine tot vre 2 - 3 zile in functie de folosire

Este codat pe orange. Il pot decoda dar atunci isi pierde semnalul de GPS ca si celalalt. Estetic are zgarieturi fine pe spate, nimic foarte grav, arata destul de ok pe spate, pe fata are folie care deja se desprinde dar dau cu el inca o folie nou nouta. pe ecran sub folie sunt cateva zgarieturi fine dar odata aplicata folia nu se vad deloc deci nimic grav !

Functional este in stare perfecta. totul functioneaza perfect pe el. Ecran, butoane externe, difuzor, microfon, GPS, bluetooth, WiFi, porturi, totul functioneaza perfect!

Pachetul include : iPhone 3G 16GB - Alb - codat orange + Incarcator original + cablu de date original + incarcator auto Belkin+casti cu microfon aproape noi (originali) + suport Auto special pt iPhone 3g + folie noua pt fata + husa material + husa silicon alb + carcasa plastic albastru + carcasa plastic roz + cutie cu carticele + cheita pentru sim

pret : 600 lei

http://imgur.com/a/Pa9Fi#0

Share this post


Link to post
Share on other sites

reduc preturile la 500 pt cel negru si 550 pt cel alb

Share this post


Link to post
Share on other sites

HDD-ul si iPhone-ul ALB s-au vandut!

mai ramane cel negru cu accesoriile enumerate + suport auto in aceleasi pret !

Share this post


Link to post
Share on other sites

s-a vandut si cel negru :( se poate inchide :-< trec pe android

ps:ficare iphone / ipad / ipod / macbook/ imac si restu produselor apple sunt facute in china :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.