• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
nedgica

Nu se mai deschide usa

32 posts in this topic

Am vorbit aici nu au , nu am gasit, la masini asa noi le vand intregi. Am cumparat de la Ionutz Lup broasca si valva de la turbo 100e , transportul de acolo sau de aici e cam tot atat.

Astazi au ajuns piesele de la Ionutz Lup (multumesc Ionutz) .

Normal ca m-am pus la spart , nu am mai rezistat , m-am descurcat ,,aproape'' bine , spun aproape pt ca m-am impotmolit putin , m-a salvat prietenul Bogdan G. pe care l-am contactat telefonic , mi-a dat cateva ponturi :thumright: .

Esti tare Bogdane ,dar cred ca deja o stii !

post-4045-0-03304100-1392769510_thumb.jp!!!

Cu ce am lucrat !!!!!!!

Astazi au ajuns piesele de la Ionutz Lup (multumesc Ionutz) .

Normal ca m-am pus la spart , nu am mai rezistat , m-am descurcat ,,aproape'' bine , spun aproape pt ca m-am impotmolit putin , m-a salvat prietenul Bogdan G. pe care l-am contactat telefonic , mi-a dat cateva ponturi :thumright: .

Esti tare Bogdane ,dar cred ca deja o stii !

post-4045-0-03304100-1392769510_thumb.jp!!!

Cu ce am lucrat !!!!!!!

Scula cu care ai lucrat se numeste "presa romaneasca" :D

1 person likes this

Scula indispensabila in repararea oricarui Volvo . :P

3 people like this

:thumright:

Zeama de ciocan cum Spune Bogdan G.

Si eu am facut aceiasi operatiune azi, partea proasta e ca la mine e broasca stricata si se rezolva cu un pic de zeama de ciocan de 3 kile plus un pic de levier . A si sa nu uit, trebuie si alta broasca :D

Sper sa nu fie la fel si la tine .

PS> daca la tine se aude clic/clak din broasca dar nu se deschide usa ai nevoie de ce am scris mai sus, zeama de ciocan si broasca .

Am aceeasi problema cu usa blocata, se aude click dupa ce deblochez toate usile, dar la USA FATA dreapta.cum dau fata jos cu usa inchisa? e o situatie comico-tragica :))

@raiden Daca te uiti o pagina mai in spate este frumos explicat cum dai usa jos ..

2 people like this