raiden23

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About raiden23

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie timisoara
  • Auto volvo v50
  • Fabricatie 2005
  1. Nu se mai deschide usa

    Am aceeasi problema cu usa blocata, se aude click dupa ce deblochez toate usile, dar la USA FATA dreapta.cum dau fata jos cu usa inchisa? e o situatie comico-tragica )
  2. Inchidere centralizata

    Ceau Mi s-a blocat usa fata dreapta.nu se poate deschide nici din interior.trag de clapeta, iese tija, dar usa ramane blocata(in faza a 2-a).Cum dau fata usii jos cu usa inchisa? :-/ dupa deschiderea din telecomanda mai intervine un click dubios, in dreptul usii cu pricina.
  3. problema inchidere centralizata

    Am o problema asemanatoare: NU POT DESCHIDE USA DIN DREAPTA FATA, nici din telecomanda, nici manual.se ridica tija pana sus cand trag de clapeta manual, dar usa ramane blocata.cand blochez si deblochez din telecomanda, se aude un zgomot intarziat in usa dreapta fata.
  4. Reglaj faruri defect

    eu am aceeasi "problema"...si de fapt nu e problema, ci doar faptu ca am schimbat telescoape si bucsi cu brat pe spate si s-a ridicat masina.motorasul din far functioneaza, dar desi e la maxim ridicata lumina, bate de-abia la limita.mai astept pana se uzeaza bucsile si telescoapele )
  5. In legatura cu bratele pe spate Eu trebuie sa tai neaparat suruburile pt ca sunt intepenite.spune-mi te rog ce suruburi ai folosit.stiu ca sunt de 12, dar mai mult nu stiu. eu am cumparat 2 "adjustable camber arms" si inca 2 drepte(4 brate cu 8 bucsi in total) cu doar 480 de lei, marca Sidem(nu sunt cele mai bune, dar raportul pret calitate e ft bun).
  6. bujii v50 2.0 diesel

    asta stiu si eu ca in motor...dar locatia exacta n-o stiu )
  7. unde sunt localizate bujiile la v50 2.0 diesel?