• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
M72story

un 740 la Remat Sighisoara

3 posts in this topic

salutare

sambata am facut o plimbare pana la Sighisoara si am fost surprins sa vad incurtea Remat Sighisoara un 740, portarul nu m-a lasat sa intru sa il vad mai atent pentru ca cei de acolo nu erau de servici ,mi-a dat un telefon insa nu raspunde nimeni , mi-ar fi trebuit niste piese de imterior (coaja de bord), stalp stanga si un radiator asadar daca are cineva drum are berea aferenta

1 person likes this

salut, eu am un radiator -are gatul lipit -dar e pt benzinar cu cutie hidramata, adica in el vin 2 tevi de la cutie , si 2 sonde, cred ca am si stalpul ala, coaja de bord nu. suna-ma 0723006406 .nu le am in bucuresti dar cand merg la tara le pot aduce

prietene, pacat ca nu m-ai anuntat, chiar am fost in concediu si m-am oprit si in Sighi, miercurea asta :confused2: , as fi vrut sa vad si eu niste rable interesante, daca imi spuneai, castigam amandoi ceva :smile:

Edited by florin_cars