bobby

moare motorul in mers la viteze de peste 140km.

3 posts in this topic

problema este urmatoarea si mi s-a intamplat de 2 ori.

masina este un s60 d5 din 2002 ......cand mai am o linie la motorina si imi indica ,ca mai pot merge 270 km cu motorina si merg pe autostrada la viteza mare imi apare o eroare ceva cu motor system si moare motorul, dupa care nu il mai pot pornii decat daca ii scot si bag la loc siguranta nr22(parca) de la motor,dispare eroarea, alimentez si dau 30 de secunde la automat pana vine motorina in rampa.........oare sa fie din cauza ca nu mai e asa multa motorina in rezervor si incearca sa protejeze pompa?....in oras pot sa merg pana pe rosu si nu se intampla asa, insa nu merg pt ca am auzit ca nu e indicat la common rail! ....totusi nu mi se para normal cand indica inca 270km de mers cu motorina sa te lase balta asa masina :)

ast rasp......multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie sa ajungi la un tester sa vezi ce eroare ai pe motor. Nu are legatura directa cu cata autonomie mai ai, doar daca nu cumva e o problema pe tur. Fara o diagnoza e greu de presupus ce s-a intamplat. Cert este ca nu e normal sa faca asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut eroarea care o sa ti-o dea pe tester este presiune scazuta in rampa.Si eu am patit asa asta iarna dar era de la siguranta de pe preincalzitor si aceeiasi era mortor system. Problema la tine e pe alimentare motorina din rezervor pana la pompa de inalta e psibil cand mai ai putina motorina in rezervor sa faca probleme pompa din rezervor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now